Rosenborg vant årets første treningskamp

Rosenborg vant greit 3–1 mot byrival Ranheim. – Litt hummer og kanari, oppsummerer RBK-trener Kåre Ingebrigtsen som mener det viktigste var å spille 90 minutter på stor bane.

Kåre Ingebrigtsen er fornøyd med seier i årets første treningskamp.

Kåre Ingebrigtsen er fornøyd med seier i årets første treningskamp

– I perioder var det bra og i perioder var det litt småsløvt, sier RBK-trener Kåre Ingebrigtsen etter årets første treningskamp er unnagjort.

Førsteomgang var preget av upresist pasningsspill og litt ubesluttsomhet fra Rosenborgs side. Lillebror Ranheim lå lavt og satset på kontringer.

Debutanten satte inn 1–0

RBK tok oppskriftsmessig ledelsen etter drøye sju minutter med debutanten Milan Jevtovic.

Ranheim var farlig frempå ved en par anledninger. Spesielt var Simen Raaen Sandmæl god. Midtbanespilleren hadde flere langskudd som satt RBK-keeper andre Hansens på prøve.

Rosenborg ledet fortjent til pause og gikk ut i et langt høyere tempo i andre omgang.

Det ga resultater. Den andre omgangen var ikke mange minutter gammel da RBK doblet ledelsen til 2–0. 3–0 kom ikke mange minuttene senere.

Deretter kom Ranheim mer og mer inn i kampen og det var ikke ufortjent at laget fra fjæresteinene reduserte til 3–1 ved Andreas Rye 15 minutter før full tid.