Hopp til innhold

Vil lage hele landets sommervideo

– Vink og syng til oss, så kan du bli med i hele Norges sommermusikkvideo, oppfordrer Sommerbåten-programleder Magnus Brenna-Lund.

Sommerbåten spiller av Cheerio og tar farvel til nye havner på sin ferd langs norskekysten

I forbindelse med Sommerbåtens reise langs kysten, ønsker Brenna-Lund og resten av teamet bak Sommeråpent, Reiseradioen og minutt for minutt-sendingene å samle det norske folk i en musikkvideo.

– Men du trenger ikke å bo langs kysten for å ta del i musikkvideoen som skal samle hele landet. Nå gir vi alle muligheten til å laste opp en video der de synger inn en strofe eller fler av The Monroes-klassikeren «Cheerio», forklarer Brenna-Lund.

Slik gjør du:

NRKsommer samler Norge med låta Cheerio av The Monroes. Dette videoen har teksten i bildet slik at vi kan synge med

Spill av originalversjonen av Cheerio og syng til din mobil eller kamera.

Her finner du:

Last opp videofilen din:

Hvis videofilen din er liten, dvs. under 25 MB kan du sende den til sommer@nrk.no. Større filer kan du laste opp her. Hvis du ønsker å laste opp fra din iPhone kan du bruke denne appen

– Ikke vær redd for at din stemme ikke er god nok, her er det innlevelsen og kreativiteten som teller. Musikken og stemmen beholder vi fra originalinnspillingen. Last opp din video nå, og kanskje er det deg vi får se i Sommeråpent utover sommeren, oppfordrer Magnus Brenna-Lund fra Sommerbåten.