Student fra Haugalandet savnet i Frankrike

Familien hadde ikke hørt fra 22-åringen siden slutten av august, da de meldte han savnet fredag ettermiddag.

Savnet i Frankrike

Familien til studenten hadde ikke hørt fra studenten siden slutten av august. Han var for tiden på utveksling i den franske byen Avignon.

Foto: NRK

Mannen studerer ved Universitetet i Bergen, men er for tiden på utveksling i den franske byen Avignon.

– Han ble meldt savnet av foreldrene fredag ettermiddag, forteller operasjonsleder Britt Jorunn Løvereide ved Sør-Vest politidistrikt.

Politiet i Haugesund tok deretter kontakt med Kripos i helgen, som opprettet kontakt med fransk politi.

– Nå etterforsker lokalt politi saken videre, opplyser Løvereide.

Bistår politiet

Ifølge studentavisen Studvest har Universitetet i Bergen sendt ut et informasjonsskriv til universitetets studenter om 22-åringen.

– Vi bistår politi og myndigheter der det skulle trengs, og vi står i kontakt med studentens familie og bistår dem på en passende måte, sier rektor ved Universitetet i Bergen, Dag Rune Olsen, til studentavisen.

Familien har reist

Den savnede studerte ved Institutt for lingvistiske, litterære og estetiske studier. I mailen til studentene skriver universitetet at de har iverksatt deres beredskapsplan for studenter i utlandet.

Familien til studenten hadde ikke hørt fra studenten siden slutten av august. Operasjonsleder Britt Jorunn Løvereide forteller til NRK at familien har reist til Frankrike for å bistå politiet og finne 22-åringen.

LES OGSÅ: Leteaksjon etter 19-åring avsluttet