NRK Meny
Normal

Møller ferdig som Avaldsnes-trener

Etter 5-0-seieren mot Kolbotn lørdag, fikk Avaldsnes-spillerne beskjed om at Arne Møller slutter som trener.

Møller ferdig som Avaldsnes-trener

Arne Møller og Avaldsnes måtte nøye seg med en femte plass i årets sesong.

Foto: Ness, Jan Kåre / NTB scanpix

– Vi er blitt enige om å skille lag. Vi er uenige om hvordan vi skal jobbe for å ta nye steg med damelaget vårt, sier styreleder i klubben Hans Haukås, til Haugesunds Avis.

I sesongens siste kamp, tok Avaldsnes storeslem mot Kolbotn, og vant hele 5-0. Like etter kampen, skal spillerne ha fått beskjeden om at Arne Møller ikke blir med videre.

Møller har bare trent Avaldsnes denne sesongen. Laget hadde da ambisjoner om å klatre helt til topps i serien. Før han tok fatt på jobben, sa han følgende til NRK:

– Avaldsnes er det sprøeste og mest visjonære fotballprosjektet i norsk fotball. Dette tenner noe i meg.

Fasiten etter årets sesong, er en femte plass i Toppserien for Avaldsnes. Møller hadde også kontrakt for neste sesong, men nå blir altså denne avsluttet.

Hvis Avaldsnes skal ta nye steg, må alle dra i samme retning. Det gjør vi ikke. Klubben tror på noe annet enn det jeg tenker. Så da var dette en grei løsning, sier Arne Møller til Haugesunds Avis.

Lørdag spiller Avaldsnes cupfinale mot Stabæk. Den lille klubben fra Karmøy satser stort, med heltidsspillere. – Slik bør alle satse hvis norsk kvinnefotball skal utvikles, mener treneren.

VIDEO: Se reportasjen fra Avaldsnes, før årets sesong startet.