Normal

Dybvig gir endelig ut egen bok

Stavangerkunstner Per Dybvig har illustrert barnebøker i årevis, men nå gir han for første gang ut egen bok.

Stavangerkunstner Per Dybvig har illustrert barnebøker i årevis, men nå gir han for første gang ut egen bok. Fredag kommer bildeboka Jegeren, og samtidig en utstilling av originaltegningene fra boka.

VIDEO: Stavangerkunstner Per Dybvig har illustrert barnebøker i årevis, men nå gir han for første gang ut egen bok. Fredag kommer bildeboka Jegeren, og samtidig en utstilling av originaltegningene fra boka.

– Det er veldig gøy å bokdebutere, sier Per Dybvig.

Stavangerkunstneren forbereder dobbel lansering denne uka. I årevis har han illustrert barnebøker for kjente forfattere, men nå kommer han for første gang med sin egen bok. «Jegeren – en fortelling fra skogen» gis ut på Cappelen, og samtidig vises alle de 78 originaltegningene fra boka i Galleri Opdahl i Stavanger.

– Jeg har diskutert bokutgivelse fram og tilbake i lang tid, så jeg synes det er veldig kjekt å samle 80 tegninger mellom to permer sånn som dette, sier Dybvig til NRK.

Se også videoen over.

Per Dybvigs tegninger fra «Jegeren - en fortelling fra skogen»
Foto: Per Dybvig

Flere nyheter fra Rogaland

Ekstremværet Knud.

«Knud» slo ut nødnettet: – Det er en skandale

Allerede i 2016 viste det seg at nødnettet var sårbart for strømbrudd. Myndighetene lovet bedring, men likevel klappet det sammen under uværet i helgen.