Hopp til innhold
Info fra NRK

Sophie Elise og Fetisha lager podkast for NRK

De er bestevenninner med mye på hjertet. Onsdag 28. september kl. 14.00 har influenserne Sophie Elise og Fetisha premiere på sin nye podkast i appen NRK Radio.

Fetisha Williams og Sophie Elise Isachsen i en fotoshoot til deres nye podkast i NRK Radio.

Fetisha Williams (t.v) og Sophie Elise Isachsen skal snakke om det jentegjengen er opptatt av i deres nye podkast i NRK Radio.

Foto: Henriette Dæhli / NRK

Podkasten har fått navnet «Sophie og Fetisha». I dette ukentlige universet skal jentene ta plass, snakke, mene og diskutere det unge jenter er opptatt av.

– Jeg er så utrolig klar for å lage podkast med Fetisha igjen, sier Sophie Elise Isachsen.

– Vi har brukt lang tid på å forme konseptet, slik at det ikke skal være enda en «to bestevenninner som prater»-podkast. Vi har ulike spalter, dødsbra folk i ryggen og kommer til å ha tett kontakt med lytterne. Vi skal slippe nye episoder ukentlig hele året – og jeg er ekstra stolt over å ha fått med NRK på laget, utdyper hun.

Vil skape et fellesskap

I podkasten kommer jentene til å snakke om hendelser i livene deres, hva som skjer i samfunnet for øvrig og det som lytterne deres er interesserte i. Profilene ønsker å skape et fellesskap rundt podkasten.

– Vi er veldig glade for at NRK satser på oss. Vi skal bygge noe gøy sammen som vi håper mange vil ta del i og høre på. Lytterne kan forvente masse ærlighet, latter, kjærlighet, sorg, humor og noen drypp av politikk på en underholdene måte. Vi ønsker at de skal føle at de sitter på jenterommet sammen med oss og får høre alle hemmelighetene og meningene våre, sier Fetisha Williams.

Satser på humor og underholdning

Det er NRK Underholdning som eier og står bak podkasten. Redaksjonen har stor tro på at prosjektet blir godt mottatt av målgruppa.

– Dette er en podkast vi trenger i NRK. Vi har en tydelig strategi om å treffe både unge målgrupper og treffe bredt i samfunnet. Så er det slik at vi ikke har vært bortskjemte med alt for mange unge kvinnelige stemmer, og har i det siste jobbet målrettet for å rette på det inntrykket. Derfor har vi også knyttet til oss de fire fantastiske jentene i podkasten «Hør’a!». Nå som Sophie Elise og Fetisha også er med på laget, så utvider vi tilbudet vårt i tråd med strategien vår, sier Rune Lind, redaksjonssjef i NRK Underholdningsavdelingen.

– Et bedre tilbud til publikum

NRK har det siste året satset tungt på humor- og underholdningspodkaster. NRK P3 og NRK Underholdningsavdelingen har sammen etablert en egen «underholdningsklynge» med et sterkt innholdsmiljø. Det er i dette miljøet «Sophie og Fetisha» skal produseres.

– Vi gleder oss til å gi et enda bedre tilbud til publikum. Sophie Elise og Fetisha er to fantastiske damer som vi gleder oss til å jobbe med. Sammen med «Berrum & Beyer snakker om greier», «Dynga», «Hør’a», «Med All respekt», «The Kåss Furuseths» og «Lørdagsrådet», vil «Sophie og Fetisha» sørge for fersk humor og underholdning hele uka i NRK Radio, sier Liza Stokke, prosjektleder for humorpodkast i NRK Underholdning.

Hør podkasten «Sophie og Fetisha» i appen NRK Radio fra onsdag 28. september kl. 14.00. To episoder blir tilgjengelige den datoen, deretter publiseres én ny episode hver torsdag fra og med 6. oktober.