Hopp til innhold
Info fra NRK

Selma er årets BlimE-artist!

«Den ene» er sangen som bærer det viktige budskapet om vennskap i år. For Selma Ibrahim er årets låt basert på egne erfaringer.

Selma Ibrahim er årets BlimE-artist 2022 med låta Den ene.

Selma synger om egenopplevde erfaringer i «Den ene».

Foto: Hans Otto Bordvik / NRK

Tittelen på årets sang er «Den ene». Låten er inspirert av Selma selv som opplevde mobbing på ungdomsskolen, etter å ha flyttet til et nytt sted. Men Selma hadde heldigvis en spesiell venn som reiste timer hver helg bare for å besøke henne. Denne vennen var «Den ene» for Selma, som forteller at sangen betyr mye.

– «Den ene» handler om at du kan være den ene i noen andres liv. Du kan være den personen som sier fra, støtter opp, og gjør en forskjell. Låta betyr veldig mye for meg, for jeg vet selv hvor viktig det er å ha noen som stiller opp for deg når du trenger det, sier årets artist.

Se Supernytt-sendingen hvor Selma selv offentliggjør nyheten og få en sniktitt på årets koreografi her.

«Den ene» kan også være inspirerende for å være den personen som våger å stå opp mot mobbing eller tør å være annerledes.

Opptrer på VG-lista på Rådhusplassen

Selma er blant artistene som opptrer på VG-lista-showet direkte på Rådhusplassen i Oslo fredag 17. juni. Her urfremfører hun «Den ene» i selskap med flere av landets største stjerner og internasjonale artister. Tidligere har Norges største gratiskonsert hatt nærmere 100.000 publikummere.

«Den ene» er tilgjengelig for strømming fra og med i dag, 3. juni. Musikkvideoen slippes 17. juni, samme dag som Selma urfremfører låta.

Selma er årets BlimE-artist 2022

«Den ene» er tilgjengelig for strømming fra og med i dag, 3. juni.

Foto: Hans Otto Bordvik / NRK