Unge lovende (1:6)

Se hele serien på NRK TV (nett og mobil) fredag 6. november kl. 17.00
Uke 46 NRK1 lørdag 14. november kl. 22.35

Elise bor i L.A. der hun prøver seg som standup-komiker. Nå skal hun en snartur hjem til Norge for å fornye visumet sitt. Hun planlegger å ligge lavt de få dagene hun er hjemme, men det går ikke som planlagt.

Unge lovende

Du møter Gine Cornelia Pedersen, Siri Seljeseth og Alexandra Gjerpen i en helt ny serie på NRK denne høsten.

Foto: Eirik Evjen/NRK

I «Unge lovende» møter vi tre ambisiøse jenter i 20-årene som prøver å følge drømmene sine i Oslo. På terskelen til voksenlivet står Elise (Siri Seljeseth), Alex (Alexandra Gjerpen) og Nenne (Gine Cornelia Pedersen) overfor viktige valg.

Livet i hovedstaden byr på drømmer og forpliktelser, angst, sex og kjærlighet. Elise, Alex og Nenne oppdager at alle, selv deres foreldre, bare later som om de er voksne.

Hva er de viktigste tingene i livet, og hva skal gå på bekostning av hva? Det prøver våre tre jenter å finne ut av ved å gå noen helt utradisjonelle veier.

Første episode

Mens hun er hjemme, prøver Elise så godt hun kan å unngå bestevennen Anders, som hun havnet til sengs med rett før hun flyttet fra Norge.

Unge Lovende UNGE LOVENDE

Jakob Oftebro spiller Elises bestevenn.

Foto: Eirik Evjen/NRK

Alex har kommet til siste opptaksprøve på Teaterhøgskolen, og vil gjøre alt for å være godt forberedt. Men kjæresten Kimmo kommer i veien for planene.

Nenne har skrevet et bokmanus, men er usikker på hva hun skal gjøre med det. Når hun er ute på et cateringoppdrag, dukker en uventet mulighet opp.