Typen til: Erlend Elias Bragstad

Uke 14 NRK3 tirsdag 1.april kl.21.25

Alt ligger til rette for en real make-over når Leo i kveld blir sammen med kjendisstylist og realitystjerne Erlend Elias.

Leo Ajkic og Erlend Elias Bragstad

Typen til: Leo Ajkic er typen til Erlend Elias Bragstad.

Foto: NRK / NRK

Forholdet starter med glitter og glam på bloggernes årlige presseuke i hovedstaden. Motvillig må Leo finne seg i å bli kledd opp i trange bukser, seilerklær og få øyebrynene farget og nappet.

På fest med vennene sine avduker Erlend Elias stolt sin nye kjæreste. Han avslører også at livet hans ikke bare er champagne og moro. Erlend Elias har nemlig vært alvorlig syk.

Beklager, vi kunne ikke vise innholdet.
Se «Test» i nytt vindu

Høydeskrekk og fiskelukt

Neste date finner sted på Frognerseteren. Erlend Elias blir konfrontert med egen høydeskrekk når Leo i all hemmelighet har fikset at de to skal ta zipline fra toppen av kollensvevet. Som belønning for innsatsen får Erlend Elias velge neste date. Han vil hjem til Nord-Norge.

Leo Ajkic og Erlend Elias Bragstad

Typen til: Leo Ajkic er typen til Erlend Elias Bragstad.

Foto: NRK


Nå er det Leo sin tur til å bli utfordret. Første stopp i Tysfjord er lutefiskfabrikken som Erlend Elias tidligere har jobbet på. Fiskelukt er ikke Leos sterkeste side, noe omvisningen bærer preg av.

Langt mer stas blir det for Leo å bli bedre kjent med Erlend Elias sin samiske kultur, først via sin nye svigermor, så gjennom naturopplevelser og i lavvo med sjaman.

Om serien

Suksessprogrammet «Typen til» er tilbake! Denne våren dater Leo Ajkic åtte nye kjendiser, syv damer og en mann. Han strekker seg langt for å finne ut av hvordan det er å være sammen med mennesker som Linn Skåber, Triana Iglesias, Henriette Steenstrup, Anne Rimmen, Charter-Hilde, Ezinne Okparaebo, Sandra Borch og Erlend Elias Bragstad.

Er Triana Iglesias helt ferdig med tidligere forhold? Hva slags menn liker egentlig Linn Skåber? Hvor mye romantikk har Henriette Steenstrup plass til i livet sitt? Synes Anne Rimmen det er uproblematisk å date en kollega?