NRK Meny
Normal

Spill meg (3:6)

Uke 12 NRK1 mandag 16. mars kl. 22.30

Linda Eide gjester "Spill meg" i kveld. Hun forteller historier og får scener fra livet sitt spilt av tre kjappe, lekne og morsomme skuespillere.

Spill meg

F.v: Yngve Elde, Tormod Løvold, Veslemøy Mørkrid, Linda Eide og Kate Elin Lid. Foran: programleder Vågard Unstad.

Foto: NRK

I "Spill meg" finnes ikke noe manus, og skuespillerne må følge med på praten mellom programleder Vågard Unstad og Linda Eide. Når skuespilleren får beskjed, må de kaste seg på og improvisere frem morsomme scener med utgangspunkt i det hun forteller.

Improskuespillerne i denne episoden er Kate Elin Lid, Veslemøy Mørkrid og Tormod Løvold. Yngve Elde medvirker på keyboard.

Spill meg

Linda Eide er best kjent som programleder for 'Norsk attraksjon' på NRK.

Foto: NRK

Linda Eide er best kjent som programleder for NRK-serien "Norsk attraksjon", og ble kåret til beste kvinnelige programleder under Gullruten 2012.

Om serien

"Spill meg" er en ny humorserie der kjente gjester forteller og får historier fra livet sitt spilt av dyktige improvisasjonsskuespillere.

"Spill meg" foregår på klubbscenen Lille Ole Bull i Bergen med live publikum i salen. Vågard Unstad er ny i rollen som programleder, og stiller de spørsmålene som kjendisene ikke vanligvis får. Vågard er godt kjent i Bergens rapmiljø som medlem i rappegruppen A-laget.

I serien møter vi Leo Ajkic, Trond-Viggo Torgersen, Kari Traa, Marit Voldsæter, Linda Eide og Ailo Gaup.