NRK Meny
Normal

Selskapet (1:12)

Uke 6 NRK2 torsdag 5. februar kl. 20.55

I kveld er det premiere på "Selskapet", et nytt ukentlig aktualitsprogram med høy temeratur. Her presenteres de viktigste, morsomste og mest provoserende kultursakene akkurat nå.

Selskapet

Det er den erfarne programlederen Nina Stensrud Martin som leder de ukentlige sendingene.

Foto: Rune Lind / NRK

"Selskapet" vil først og fremst være et samtaleprogram, som også byr på debatter og korte reportasjer om film, TV-serier, bøker, musikk, spill, tegneserier og alt annet spennende som rører på seg i kulturen. Alt som rører eller opprører er en sak for "Selskapet".

Hvem er det norske folks favorittartist ?

Og hvilken låt elsker de over alle andre norske låter? Hva sier det om nordmenns forhold til musikk at vi fortrekker akkurat disse artistene og låtene? Og hva slags musikk liker vi virkelig ikke? Dette og mere til får vi svar på i premieresendingen.

I "Selskapet" i kveld får vi også en pekepinn på hva kultureliten svarer på de samme spørsmålene. Det er Norstat som har gjennomført undersøkelsen. I senere sendinger får vi også resultater for film, kunst og litteratur.

Nina Stensrud Martin

Hun har tidligere ledet debattprogrammet "Nyhetsblikk" og programmet "Stereo" på NRK2. Hun har også vært programleder i RadioSelskapet (P2) og Reiseradioen (P1). Stensrud Martin har blitt kåret til Årets programleder (Prix Radio 2008), og ble tildelt Arne Hestenes Journalistpris i 2010.