Hopp til innhold
Info fra NRK

Ny serie på NRK Super

Selv superhelter må på skolebenken! Men det er ikke lett å være en ung helt når man ikke kan kontrollere superkreftene sine. Og når det går galt for uerfarne helter, kan det få dramatiske og komiske konsekvenser.

Selv superhelter må på skolebenken! Se den nye serien om en gruppe førsteklassinger på denne helt spesielle internatskolen for framtidige superhelter.

Selv superhelter må på skolebenken! Se den nye serien om en gruppe førsteklassinger på denne helt spesielle internatskolen for framtidige superhelter.

Vi blir kjent med en gjeng romkamerater som går sitt første år på «Superheltskolen». Ildar kan kontrollere ild, men får lett overtenning. Kine kan flytte ting med tankene sine, men er også ganske slu. Kanskje hun blir superskurk i stedet? Raymond har røntgensyn og er alltid bekymret for farene som venter bak neste hjørne. Superoppfinneren Alfa er ofte litt for smart for sitt eget beste, og Einar kan duplisere seg til Toar, Trear, Firar og Femar.

Utover våren skal vi følge deres utrolige skolehverdag gjennom fag som episk kamp, supersløyd og skrytelære. Superheltene får sy sine egne drakter og må finne det nye heltenavnet sitt. Også lærerne er vaskeekte superhelter, men det betyr ikke at de alltid er like supre i jobben sin.

Superskurken

Olli Wermskog i rollen som Tordenbolt, lærer og superhelt.

Foto: Håkon Instefjord / Seefood TV/NRK

Selv om vi følger elever med ekstraordinære evner, sliter vennegjengen med helt vanlige problemer alle norske barn kan kjenne seg igjen i. Hva skjer når man bryter regler? Tenk om jeg dummer meg ut foran alle? Og er det flaut å være forelska, mørkredd eller å ha høydeskrekk? Dramatikk og komikk går hånd i hånd når våre unge helter blir satt på prøve i 13 spennede episoder av denne superheltkomedien.

Superheltskolen, ny serie på NRK Super

Alle elevene må bestå Tundras (spilt av Selome Emnetu) hinderløype i «Superheltskolen».

Foto: Håkon Instefjord / Seefood TV/NRK

Se Superheltskolen i NRK Super TV og i NRK TV