Norskov (5:10)

Uke 43 NRK1 fredag 23. oktober kl 22.35

Ordfører i Norskov, Martin, har endelig lykkes. Klimahavnen er en realitet og hele byen feirer første spadetak.

Norskov 3 (5:10)

Borgermester i Norskov, Martin (Claus Riis) kan endelig glede seg over at byggingen av klimahavnen starter.

Foto: Bibi Berge / SF FILM PRODUCTION

Ordførerens kone Jackie står ved hans side, selv om hun har fått vite sannheten om Oliver.

Martin oppsøker Oliver og får endelig fortalt tenåringen sannheten, men han vil gjerne holde lav profil mens de bruker tid på å bli kjent med hverande.

Tom og hans team får en måned på seg av ledelsen til å få fart på etterforskningen av kokainsmuglingen, og målet er å felle bakmennene. Den ene av de mistenkte tømmer plutselig huset hvor de hittil har holdt til, og forsvinner sporløst. Samtidig ser Tom noe han skulle ønske at han ikke hadde sett.

Norskov (5:10)

Tom Noack (Thomas Levin) og hans søster Jackie (Anne Sofia Espersen) feirer også at det er byggestart for klimahavnen.

Foto: Bibi Berge / SF FILM PRODUCTION

Om serien

Politimannen Tom Noack vender hjem til Norskov for å rydde opp i byens narkomiljø. Oppgaven blir ikke så enkel som Tom har trodd. Mennesker han bryr seg om havner i søkelyset, og etter hvert viser det seg at han kanskje er på sporet av en større smuglerring.

Under etterforskningen må Tom navigere mellom de menneskene han er glad i og arbeidet. Balansegangen blir vanskeligere og vanskeligere, for alle skjuler noe, og også Tom har hemmeligheter for sine nærmeste. Tom føler at både tenåringen Olivers og Norskovs skjebne hviler på hans skuldre.

Norskov er en serie om små og store mennesker i en liten havneby i Danmark, om tilhørighet, skjebnen og om hva det vil si å bli voksen og ta ansvar.