NRK Meny
Normal

Norskov (2:3)

Uke 40 NRK1 fredag 2. oktober kl. 22.25

Politietterforsker Tom føler ansvar for unggutten Oliver som er blitt morløs. Samtidig kommer han tettere på sin barndomsvenn, Bonden.

Norskov

Politimannen Tom Noack (Thomas Levin) føler ansvar for hockytalentet Oliver (Mathias Kaki Jørgensen), når mammaen til tenåringen dør.

Foto: Martin Dam Kristensen / SF FILM PRODUCTION

Toms ungdomskjæreste Diana er død, og hennes bror Bonden ber Tom om hjelp med nevøen, byens unge hockeystjerne Oliver. Men Tom har problemer med å nå inn til den sinte og ulykkelige tenåringen som har mistet sin mor.

Tom og hans politikolleger har begynt kampen mot narkotikaen i Norskov, og de gjennomfører razziaer i byens natteliv.

Det viser seg at Diana kort tid før sin død var sammen med en svensk narkogangster i Norskov, og at kokainet som sendte den 15-årige jenta i koma, var svært sterk. Her ser Tom en sammenheng.

Norskov

Tom Noack (Thomas Levin) og Brammer (Henrik Birch) forsøker å rydde opp i Norskovs narkomiljø.

Foto: Martin Dam Kristensen / SF FILM PRODUCTION

Om serien

Politimannen Tom Noack vender hjem til Norskov for å rydde opp i byens narkomiljø. Oppgaven blir ikke så enkel som Tom har trodd. Mennesker han bryr seg om havner i søkelyset, og etter hvert viser det seg at han kanskje er på sporet av en større smuglerring.

Under etterforskningen må Tom navigere mellom de menneskene han er glad i og arbeidet. Balansegangen blir vanskeligere og vanskeligere, for alle skjuler noe, og også Tom har hemmeligheter for sine nærmeste. Tom føler at både tenåringen Olivers og Norskovs skjebne hviler på hans skuldre.

Norskov er en serie om små og store mennesker i en liten havneby i Danmark, om tilhørighet, skjebnen og om hva det vil si å bli voksen og ta ansvar.