Hopp til innhold

Line dater Norge (1:6) Premiere!

Uke 40 NRK3 onsdag 5.oktober kl 21.35

Line Elvsåshagen (26) er lei av å være alene og drømmer om å få seg kjæreste. Nå har hun bedt sine 100 000 følgere på instagram om hjelp til å finne kjærligheten.

Line dater Norge LINE DATER NORGE

Det verste Line kan tenke seg er å gå på date. Nå skal hun date seg gjennom hele Norge.

Foto: Kim Erlandsen / Kim Erlandsen/NRK

For et år siden reiste Line jorda rundt på jakt etter unike opplevelser. Hun hadde ikke penger til mat eller overnatting, men ved hjelp av sine følgere på sosiale medier fikk hun skaffet seg tak over hodet og penger til å holde det gående.

Disse følgerne har nå fått en ny utfordring. Line har nemlig vært singel veldig lenge. Hun har problemer med å tro på at noen kan like en som henne, og klarer ikke å skaffe seg kjæreste på egenhånd.

Derfor har hun bedt om hjelp på sosiale medier. Hvem bør hun møte? Hvordan bør hun oppføre seg på date, og hva bør hun ha på seg?

Line Norge rundt

I seks uker reiser Line Norge rundt for å å møte potensielle kjærester. Gutter fra Alta i nord til Kristiansand i sør tar henne med på både paragliding, gudstjeneste og fiskefestival. Ender hun opp med Reber fra Bergen, Mathias fra Kristiansand, Andreas fra Lofoten, eller kanskje ikke med noen?

I første episode må Line opp av sofaen og gå på sin første date på år og dag. Hun setter kursen mot Nord-Norge. I Alta prøver hun å finne frem sine romantiske sider, tester sjekketips med en jentegjeng på byen og faller pladask for en kjekkas i Lofoten.

Line dater Norge

Line tar turen til Lofoten som hun mener må være det mest romantiske stedet i verden.

Foto: Maria Olivia Rivedal / NRK

"Line dater Norge" er ikke bare en reise for å finne kjærligheten, men også en reise for å lære å elske seg selv. I møtet med mennesker landet rundt må Line utfordre og utfordres, trå ut av komfortsonen og lære om nye sider ved seg selv.

Klarer hun å finne kjærligheten, eller ender hun opp alene?