NRK Meny
Normal

I Larsens leilighet - Sesongpremiere!

Uke 4 NRK2 mandag 25 januar kl 20:55

Vegard Larsen er tilbake med ny sesong av "I Larsens leilighet". Det blir åpenhjertige og personlige samtaler med noen av våre fremste skuespillere. Første kvinne ut er selveste Liv Ullmann.

I Larsens leilighet - Sesongpremiere!

Liv Ullmann er gjest hos Vegard Larsen.

Foto: Robert Rønning / NRK

Oscarnominert skuespiller, Bergman-muse, forfatter og regissør; Liv Ullmann har mange navn, og en ytterst imponerende karriere. Hva tenker hun om Hollywood-karrieren i dag, og hva drømte hun om som ung skuespillerspire i Trondheim? Hva angrer hun på, og hva er hun mest stolt over?

I Larsens leilighet forteller hun om at hun ønsker seg en siste rolle som skuespiller. Hun tar til tårene når hun viser en gave og et brev fra Ingmar Bergman, og hun forteller om den gang hun måtte trøste Hollywood-stjernen Cate Blanchett. Berømmelse har hun aldri drømt om, sier hun. Men hun ble så berømt at hun delte ut Oscar med Roger Moore, var på forsiden av Time Magazine og brukte toaletter som var bygget som små troner. I tillegg avslører hun at hun takket nei til hovedrollen i en av tidenes største filmer.

De andre skuespillerne som er invitert til Larsens leilighet er Henrik Mestad, Henriette Steenstrup, Sverre Anker Ousdal, Agnes Kittelsen, Helge Jordal, Jorunn Kjellsby og Jon Øigarden.