Hopp til innhold
Info fra NRK

Hybris

En skjebnesvanger kveld fører til en uortodoks etterforskning. Hvor mye er du villig til å lyve for at folk skal oppfatte deg som et godt menneske?

En mann med brunt kort hår, stripete genser og beige jakke titter opp fra et soltak på en bil. Man får inntrykk av at bilen er i bevegelse.

Sjur Vatne Brean spiller hovedrollen i den nye humorserien Hybris.

Foto: NRK

Premiere i NRK TV 25. september. Marius, spilt av Sjur Vatne Brean, må sammen med vennene Jenny og Sebastian sette i gang en etterforskning for å komme til bunns i et mysterium som fant sted på en klassetur. De skal prøve å finne ut hva som egentlig skjedde den kvelden Marius ble anklaget for å ha puttet en barbiedukke i rumpa på en klassekamerat. For finne den skyldige legger de tre vennene ut på en ambisiøs jakt etter sannheten.

Barbie i rumpa

Jenny, Sebastian og Marius oppdager fort at det var mye som skjedde den fatale kvelden som folk er villig til å gå langt for å skjule. De avdekker hemmelighet etter hemmelighet og til slutt er det bare én igjen. Hvem puttet Barbien i rumpa på Julian?

«Hybris» er en serie som blander sjangrene krim og humor på en måte vi ikke har sett før. Serien tar opp sladder og rykter med et humoristisk og ikke-bagatelliserende blikk.

Tre venner sitter sammen rundt et bord. Jenta til venstre holder opp en mobil som de andre to guttene ser interessert på.

Hybris er en nyskapende humorserie fra NRK P3. F.v.: Hedda Gundersen Gullikstad, Tevje Espeland og Sjur Vatne Brean.

Foto: NRK

Alle episodene er tilgjengelige nå i NRK TV - se de her!