De var fem

Fem år gamle Jesse forsvant i skogen. Hans DNA blir funnet tjue år etter. De fire vennene som så ham sist, er i sjokk. Er Jesse der ute et sted?

De var fem

Tom Cullen, O. T. Fagbenle, Lee Ingleby og Sarah Solemani spiller rollene som barndomsvennene Mark, Danny, Slade og Pru.

Foto: BEN BLACKALL, SKY1

I 1995 er fire unge skolevenner, Mark, Danny, Slade og Pru traumatisert etter at Marks fem år gamle bror Jesse forsvinner etter å ha lekt i parken med dem. Ingen spor av Jesse ble noen gang funnet.

Seriemorderen Jakob Marosi, som hadde blitt siktet for fem andre drap, hevdet at han drepte Jesse. Jesses foreldre, Julie og Alan, hadde gitt opp alt håp om å finne gutten i live.

De var fem

O-T Fagbenle som dektektiv Danny Kenwood.

Foto: SKY1

20 år senere er Danny Kenwood en detektivsersjant i Westbridge Police. Når han ankommer et åsted, finner han prostituerte Annie Green, som har blitt brutalt drept med en hammer. En rettsmedisinsk analyse av DNA-bevis fra åstedet gir en match for Jesses DNA.

Et komplisert nett av prøvelser og trengsler begynner å utfolde seg mens de fire barndomsvennene forenes på nytt i håp om å finne Jesse i live.