Broen 3 (6:10)

Uke 45 NRK1 mandag 2. november kl. 21.30

Etterforskerne Saga og Henrik ser en kobling mellom ofrene og noen kunstverk som henger på et museum.

BROEN III/BRON III

En kunstutstilling blir sentral i etterforskningen av de spektakulære mordene. Henrik (Thure Lindhardt) og Saga (Sofia Helin) blir vist rundt av museumsarbeideren Emil (Adam Pålsson).

Foto: Carolina Romare / Filmlance International, Nimbus Films

Alle kunstverkene eies av Freddie Holst, en kjent og fremgangsrik dansk forretningsmann. Finnes det en forbindelse mellom Freddie og ofrene?

Samtidig oppdager man nå et femte mord – som også kan kobles til et kunstverk.

Etterforskningen blir mer komplisert, og Linn stiller strengere krav til Saga.

Saga er ikke bare under press på arbeidet. Hun får vite at mammaen har tatt livet av seg og at Hans nå ligger i respirator. Saga drar først til Hans og etterpå til Henrik for å få trøst. Henrik forteller samtidig sin hemmelighet til Saga.

BROEN 3 (6:10)

Nok et mord blir oppdaget. Dette kan også kobles til et kunstverk.

Foto: Carolina Romare / Filmlance International, Nimbus Films

Om serien

Saga Norén arbeider som etterforsker i Malmø. Hun får en ny sak da en kjent dansk kjønnsdebattant blir funnet brutalt myrdet på en byggeplass i Malmø. Mordet er det første i en lang rekke spektakulære drap der den skyldige er nøye med de estetiske detaljene. Hva vil morderen egentlig?

Saga får en ny dansk kollega, Henrik Sabroe. Også han har private utfordringer, og de to etterforskerne må finne ut av hvordan de skal forholde seg til hverandre.

Saken rammer også Saga personlig. For første gang merker hun tvil; kan hun fortsette etterforskningen?

Tvilen forsterkes når de mørkeste hemmeligheter fra Sagas fortid melder seg.

I tillegg til selve kriminalsaken dreier den tredje sesongen av Broen seg også om familien som begrep og betydningen av det personlige ansvar.

BROEN 3 (6:10)

Saga (Sofia Helin) og Henrik (Thure Lindhardt) besøker den fremgangsrike forretningsmannen Freddie (Nicolas Bro) for å finne ut om han har en kobling til ofrene.

Foto: Carolina Romare / Filmlance International, Nimbus Films