NRK Meny
Normal

Bør de gifte seg, sesong 2 (1:5)

Uke 47 NRK1 mandag 17. november kl. 19.45

Maren og Jarl er forelsket og nyforlovet. Men personlighetene deres er ekstremt forskjellige. Passer paret sammen også på lang sikt?

Bør de gifte seg, sesong 2 (1:5)

Jarl og Maren har vært sammen i tre år, men hvor godt passer de egentlig sammen?

Foto: NRK / NRK

Psykologene Frøydis Lilledalen og Andreas Løes Narum setter på nytt kjærligheten på prøve. I sesong 2 blir de kjent med fem forskjellige kjærestepar.

Går det an å forutse hvilke parforhold som vil vare?

Gjennom personlighetstester og praktiske oppgaver gir ekspertene sin dom over parforholdet. Har parene det som trengs for et langt og lykkelig liv sammen?

Maren og Jarl

Maren (24) og Jarl (25) møtte hverandre på nett, og har vært sammen i tre år. De har helt siden starten vært klar over at de er veldig forskjellige, og at det kan by på problemer. Hvorfor satser de likevel på hverandre?

Maren har et enormt kontrollbehov, legger planer og lager lister. Jarl liker å ta ting som det kommer og elsker å kjenne at han lever gjennom fart og spenning.

Hun elsker A4-livet, han hater det. Hvilke forskjeller kan de leve godt med, og hvilke kan skape problemer?

De er i ferd med å ta forholdet et skritt videre: De skal sette dato for bryllupet og flytte til Sørlandet hvor Maren er fra. Men er dette en felles drøm, eller er det bare noe Maren vil?

Motsetninger tiltrekker hverandre, men er det likevel like barn som leker best og lengst?