NRK Meny
Normal

Arvingane, sesong 2 (7:7)

Uke 8 NRK1 mandag 16. februar kl 21.30

Alle på Grønnegaard er usikre på framtiden. Thomas nekter å samarbeide med legene, og Isa har forsvunnet. Frederik får kun treffe barna under tilsyn, og Kim krever dokumentasjon som ikke finnes.

sesongavslutning

Isa har forsvunnet i sesongavslutningen av Arvingane. F.v. Signe (Marie Bach Hansen) med Melody (Naya Sejling Beck), Gro (Trine Dyrholm), Emil (Mikkel Boe Følsgaard) og Frederik (Carsten Bjørnlund).

Foto: Per Arnesen / DR

Det gjelder å tenke fort og kreativt, i sesongavslutningen av Arvingane.

Om serien

2. sesong av den kritikerroste danske storserien "Arvingane" der vi møter den sammensatte og mildt sagt kompliserte familien fra den legendariske herregården Grønnegaard på Sydfyn.

Trine Dyrholm, Gro, Frederik, Carsten Bjørnlund

Frederik (Carsten Bjørnlund) får kun treffe barna sine under tilsyn.

Foto: DR

I forrige sesong så vi at den eksentriske kunsteren Veronika testamenterte gården til sin bortadopterte datter, den alminnelige middelklassekvinnen Signe, som før dette ikke har hatt noe kjennskap til opphavet sitt. Dermed fikk Signe nye søsken, Gro, Frederik og Emil, som er sterkt knyttet til gården, og til alt overmål bor også Gros far, Thomas, en snodig, overvintret hippiemusiker, i et skur i hagen.

Arveoppgjøret ble en opprivende øvelse, fylt med løgner, komplikasjoner og hemmeligheter.

Når vi går inn i sesong 2, er Grønnegaard fylt til bristepunktet av forskjellige meninger, følelser og agendaer, noe som legger stort press på Signe.