NRK Meny
Normal

Arvingane, sesong 2 (3:7)

Uke 4 NRK 1 mandag 19. januar kl. 2130.

Gro og Frederik reiser til Thailand for å hjelpe Emil. De må opptre varsomt dersom de skal lykkes med å få ham satt fri.

Arvingane, sesong 2

Gro, spilt av Trine Dyrholm, reiser med Frederik til Thailand for å få Emil ut av fengsel.

Foto: Per Arnesen / DR

Frederik er full av innestengt frustrasjon og skjuler sin agenda for Gro. Møtet med Emil i fengselet blir avgjørende for hans fremtid.

Signe må ty til kreative metoder for å lykkes med jorda si, og verdivurderingen av Veronikas verk blir viktig for henne og fremtiden på Grønnegaard.

Om serien

2. sesong av den kritikerroste danske storserien "Arvingane" der vi møter den sammensatte og mildt sagt kompliserte familien fra den legendariske herregården Grønnegaard på Sydfyn.

I forrige sesong så vi at den eksentriske kunsteren Veronika testamenterte gården til sin bortadopterte datter, den alminnelige middelklassekvinnen Signe, som før dette ikke har hatt noe kjennskap til opphavet sitt. Dermed fikk Signe nye søsken, Gro, Frederik og Emil, som er sterkt knyttet til gården, og til alt overmål bor også Gros far, Thomas, en snodig, overvintret hippiemusiker, i et skur i hagen.

Arveoppgjøret ble en opprivende øvelse, fylt med løgner, komplikasjoner og hemmeligheter.

Når vi går inn i sesong 2, er Grønnegaard fylt til bristepunktet av forskjellige meninger, følelser og agendaer, noe som legger stort press på Signe.