Arvingane, sesong 2 (2:7)

Uke 3 NRK1 mandag 12. januar kl 21.30

Intrigene fortsetter på herregården. Samtidig har Emil harde kår i fengselet i Thailand.

Arvingane, sesong 2 (2:7) ARVINGANE

Emil Grønnegaard, spilt av Mikkel Boe Følsgaard, har harde dager i fengslet i Thailand.

Foto: DR (skjermdump) / DR (skjermdump)

Etter en tur i isolasjon skal Emil finne sin plass i cellen blandt de thailandske insatte. En forferdet Gro ber Frederik om hjelp med Emil, men Frederik er splittet. Han vil ikke blandes inn i lillebrorens problemer.

Signe sjonglerer flere roller så godt hun kan, men det er krevende å være "deltidsmor" og samtidig etablere seg i industrihampbransjen.

Om serien

2. sesong av den kritikerroste danske storserien "Arvingane" der vi møter den sammensatte og mildt sagt kompliserte familien fra den legendariske herregården Grønnegaard på Sydfyn.

I forrige sesong så vi at den eksentriske kunsteren Veronika testamenterte gården til sin bortadopterte datter, den alminnelige middelklassekvinnen Signe, som før dette ikke har hatt noe kjennskap til opphavet sitt. Dermed fikk Signe nye søsken, Gro, Frederik og Emil, som er sterkt knyttet til gården, og til alt overmål bor også Gros far, Thomas, en snodig, overvintret hippiemusiker, i et skur i hagen.

Arveoppgjøret ble en opprivende øvelse, fylt med løgner, komplikasjoner og hemmeligheter.

Når vi går inn i sesong 2, er Grønnegaard fylt til bristepunktet av forskjellige meninger, følelser og agendaer, noe som legger stort press på Signe.