NRK Meny
Normal

Anno, sesong 2 FINALEUKE

Uke 9 NRK1 mandag 29. februar kl. 19.45

Det er den siste uken på Isegran, og fem deltakere kjemper om de to plassene i finalen. Den første ryker ut i kveld.

Anno 2

Fra venstre: Katja Heilmann, Chris R. Aanvik, Miriam Wallenius, Marius Gundersen, Hadi Hagen Qaderi, Jeanne Bøe, Frode Voll, programleder Selda Ekiz, Lars Kristian Engelbregt Grøholt, Katinka Ødegaard, Maren Gilje Sekse, Sunna-Inga Gaup Aamot, Fredrik Fløtberget, Liv Stoveland og Ivar Mehren.

Foto: Julia Marie Naglestad

Deltakernes kunnskaper vil bli avgjørende, og det gjelder å ha fulgt godt med under mesterstykkene, når de skal få prøve seg i et av håndverkslaugene. Vinneren sikrer seg immunitet, og slipper den påfølgende turneringen. Her er det kløkt og evne til å holde hodet kaldt som vil være avgjørende.

Taperen må forlate Anno.

Ep (29:30) Onsdag 2. mars kl. 19.45

Livet på Isegran nærmer seg slutten, og de fire deltakerne fortsetter kampen om finaleplassene. Men først må de sikre seg videre til semifinalen. Denne gangen skal deltakerne prøve seg i ytterligere to av laugene, og premien er immunitet. De to siste møtes i en test der taperen må forlate Anno.

Semifinale og finale - fredag 4. mars kl. 19.55

De tre siste deltakerne skal gjennom en semifinale konkurrere om de to gjeve finaleplassene. Den første finaleplassen går til den som vinner en laugsprøve, mens de andre to må ut i en avgjørende turnering. Den som taper, må reise hjem.

Deretter står det siste og avgjørende slaget om hvem som blir vinner av Borgerbrevet Anno 1721.