NRK Meny
Normal

Adils hemmelige dansere (4:8)

Uke 19 NRK1 fredag 9. mai kl 20.05

Danseren Adil Khan mener han i løpet av kun tre uker kan lære absolutt alle å danse street dance. Denne gangen utfordrer han en gjeng fra T-banen i Oslo.

Adils hemmelige dansere

Fra venstre: Fraz Akram, Erlend Wildtbech, Jeanette Elizabeth Bache, Adil Khan, Therese Overen, Kari Eng Nyjordet og Nasar Khan

Foto: Marius Negard / Rubicon

Gruppen består av kvinner og menn i aldersgruppen 28 til 57 år. De har ulik kulturell bakgrunn, minimalt med danserfaring og egentlig bare jobben til felles.

Vil de kunne fremstå som et ekte street dance crew?

De jobber målrettet og viser en skikkelig arbeidsinnsats. Men kommer det til å holde mål? De har kort tid på seg og en lang vei å gå før dette kan blir et proft danseshow.

Adils hemmelige dansere

Adil Khan

Foto: Julie Tørrissen / Rubicon

Om serien

Danseren Adil Khan er tilbake med sesong 2 av «Adils hemmelige dansere». Denne gangen er serien lagt til fredagskveldene og gullrekka.

Adil mener han i løpet av kun tre uker kan lære absolutt alle å danse street dance. Adil har kort tid, men en lang vei å gå når han skal forvandle vanlige og uvanlige nordmenn, i alle aldre og fasonger, til ekte streetdansere.

Foruten begravelsesagentene, møter Adil en gjeng lærere, T-baneførere og skatere. Det blir dansende fotballsupportere, jenter med bildilla, barnehagemedarbeidere og en gjeng skikkelige rånere. Forestillingen skal vises fram for venner, kollegaer og familie.