Hopp til innhold
Info fra NRK

Unge Lovende, sesongpremiere (1:6)

Uke 8
Alle episodene publiseres i NRK TV 23. februar kl. 06.00. Første episode vises på NRK1 25. februar kl. 23.15

Det har gått et drøyt halvår siden vi sa farvel til Elise, Nenne og Alex, og jentene er lengre fra hverandre enn på lenge.

Unge Lovende, sesong 3

I sesong tre handler om det å finne veien videre - og tilbake til hverandre.

Foto: Birgit Solhaug / Monster Scripted/NRK

På slutten av forrige sesong ga Elise (Siri Seljeseth) opp standup-drømmen og bestemte seg for å satse på TV, Nenne (Gine Cornelia Pedersen) ga ut bok til tross for motstand fra kjæresten Leo (Benjamin Helstad), og Alex (Alexandra Gjerpen) reiste til New York for å gå på audition.

Nå har det gått et drøyt halvår, og jentene er lengre fra hverandre enn på lenge.

UL 3

Elise vil utvikle en mockumentary fra standup-bransjen og vet akkurat hvem hun ser for seg i hovedrollen.

Foto: NRK

Elise har levd på moren sin i flere måneder, men når moren foreslår at Elise flytter inn i sin nye leilighet for at hun kan spare penger, innser Elise at hun må ta seg sammen. Hun overbeviser et produksjonsselskap om å satse på en TV-idé hun har, og blir kjent med standuperen Katinka (Bianca Kronlöf). Sammen skal de jobbe med å utvikle et humorprogram, men samarbeidet skal vise seg å støte på en del utfordringer.

Unge lovende S03E01

Nenne hylles for boka si, men sliter i forholdet til Leo som blir stadig mer destruktivt.

Foto: NRK

Nennes bok har fått god mottakelse, men privat er livet mer komplisert. Når kjæresten Leo, som hun har et svært turbulent forhold til, foreslår at de stifter familie, gjør hun noe hun kommer til å angre på.Alex later som om hun har drømmetilværelse i «The big apple», men i virkeligheten er livet som ukjent skuespiller i New Yok både hardt og ensomt. Hun er ikke den eneste skandinaviske jenta med store drømmer, men siden hun brant en del broer før hun dro, frister det ikke å reise hjem med halen mellom bena.

Unge lovende S03E02

Alex prøver skuespillerlykken i New York og poster fine bilder i sosiale medier.

Foto: NRK

For alle jentene handler det om å finne veien videre - og tilbake til hverandre.