Hopp til innhold

MGPjr flytter til Telenor Arena

Gladnyhet for alle MGPjr-fans: Finalen flyttes til en større arena. Nå får flere barn sjansen til å se showet.

Nicolay Ramm tar turen til Telenor Arena for å se hva han har i vente til MGPjr finalen 4. november i år.

FLYTTES TIL TELENOR ARENA: Nicolay Ramm sjekker ut MGPjr-finalens nye arena.

Til høsten får flere plass i salen når finalen flyttes til Telenor Arena. Hvert år blir billettene revet bort, i fjor tok det kun sekunder før det var utsolgt.

Dobbelt så mange får se MGPJR live

Hele 15000 publikummere får muligheten til å se MGPjr 2017 live i november. I Oslo Spektrum var det kun plass til 7500 tilskuere.

Blid kvinne i gang smiler inn i kamera

HYGGELIG MED PUBLIKUM I SALEN: Eva Rutgerson Bie er prosjektleder for MGPjr.

Foto: NRK

Det er flere grunner til at NRK har valgt å flytte arrangementet.

– Vi kan nå tilby litt billigere billetter og litt forskjellige billettkategorier prismessig, og vi åpner opp muligheten for at flere barn kan overvære sendinga fra salen, sier Eva Rutgerson Bie, som er prosjektleder for MGPjr.

Samtidig har NRK lyst til å teste ut en ny arena for en slik TV-produksjon. Målet er å få til en intim sal som skal være med å gi en god opplevelse.

– Selv om showet, til syvende og sist, er aller best å se på TV, er det veldig hyggelig at det er et publikum i salen som er med i sendingen og gir stemning. I en slik sal med flere tusen supportere med plakater og paroler, blir det god stemning, og man får en følelse av fellesskap, sier Eva Rutgerson Bie.

Telenor Arena

STØRRE SCENE: I november står finalistene i MGPjr på scenen i Telenor Arena. Da får dobbelt så mange sjansen til å se finalen.

Foto: Nadir Alam / NRK

Alle skal føle seg trygge

Alle skal føle seg trygge på MGPjr og alle andre arrangement på Telenor Arena.

– I Norge har vi allerede gjennom mange år hatt strenge og gode rutiner på sikkerhetssjekk på arrangementsarenaer, slik det også vil være til MGPjr-finalen i november. Sikkerheten og sikkerhetstiltak rundt arrangement på Telenor Arena er alltid høyt ivaretatt i godt samarbeid med Politi, arrangør samt sikkerhetsselskapene foran og under alle arrangement, sier marketing og media Manager, Morten Hammer ved Telenor Arena.

Fredag 16. juni starter billettsalget til MGPjr.