Hopp til innhold

Her er årets Urørt-vinner

Tre finalister har kjempet om å bli Årets Urørt og dermed å få opptre på P3 Gull 24. november. I dag ble det klart at lytterne og juryen har stemt fram Girl In Red som vinner.

Urørt 2018

Girl In Red - Marie Ulven - vant Årets Urørt med låta "I Wanna Be Your Girlfriend"

Foto: Jason Schjerven. Design: Rashid Akrim / NRK P3

Les også: Girl In Red er årets urørt!

Urørt og P3 Gull har slått seg sammen og gir Urørt-vinneren en mulighet til å opptre med noen av de beste artistene vi har i Norge under P3 Gull.

I den siste innspurten sto kampen mellom brenn., Girl In Red og Company Ink. Til slutt ble det klart at Girl In Red med Marie Ulven var en soleklar favoritt både blant publikum og juryen med låta «I Wanna Be Your Girlfriend».

Vinneren ble annonsert på direktesendt radio hos Christine i dag.

Marie Ulven er den første kvinnen som vinner Urørt som soloartist siden Ida Maria vant i 2007.

Les også: Urørt + P3 Gull = Sant

Fortjent vinner

Juryen i år bestod av artist og tidligere Urørt-deltager, Aurora Aksnes, musikksjef i P3, Daniel Ramberg og redaktør for 730.no, Janne Monsen Tveit. Juryen var klar på hvorfor akkurat Girl In Red med Marie Ulven fortjente å vinne.

– Marie Ulven har på veldig kort tid vist seg som både et modent låtskrivertalent og en strålende liveartist, sier juryen.

Som Årets Urørt får Marie Ulven spille på P3 Gull 24. november. Prisutdelingen skjer i Oslo på Tjuvholmen i Skur 13 og blir sendt direkte på NRK1. Artisten får også sin helt egen serie der hun blir fulgt av et kamera i ukene fram til opptredenen på P3 Gull. Serien blir å finne på P3.no.

Les også: Første artist til P3 Gull

For ytterligere informasjon, kontakt:

.