Hopp til innhold

«Twin» kommer til høsten

NRKs kommende storsatsing, med Kristofer Hivju og Rebekka Nystabakk i hovedrollene, har premiere til høsten.

Kristofer Hivju i Twin

RÅTT. «Twin» er Kristofer Hivjus første norske prosjekt etter «Game of Thrones», og han spiller ikke bare én, men to roller. Handlingen er satt til Lofoten.

Foto: Erik Evjen / Nordisk Film Production/NRK

Tvillingbroren hans blir drept ved et uhell. For å dekke over ugjerningen må han ta over brorens identitet.

I TV-serien «Twin» møter vi Erik og Adam (Kristofer Hivju), eneggede tvillingbrødre som lever vidt forskjellige liv. Erik er en frihetssøkende surfeboms, mens Adam driver en blomstrende familiebedrift med Ingrid (Rebekka Nystabakk) og deres to barn.

Når Erik blir innhentet av sin uansvarlige livsstil og mister alt, søker han hjelp hos Adam, men blir brutalt avvist. En krangel blir til en slåsskamp, og når Ingrid forsøker å skille dem, tar det hele en fatal vending. Adam dør. Det er en ulykke, men ligner et mord.

For å redde familien og unngå fengsel, overtaler Ingrid Erik til å overta Adams identitet. Men de skal raskt erfare at den største utfordringen ikke er å unngå å bli tatt, men å leve som en man ikke er.

«Twin» er Hivjus første norske prosjekt etter «Game of Thrones», og han spiller ikke bare én, men to roller. Handlingen er satt til Lofoten, hvor hovedopptaket ble gjort i fjor.

Kristofer Hivju og Rebekka Nystabakk spiller hovedrollene i «Twin»

SPENNINGSDREVET DRAMA. Kristofer Hivju og Rebekka Nystabakk spiller hovedrollene i «Twin» som har premiere på NRK høsten 2019.

Foto: Eirik Evjen / Nordisk Film Production/NRK

«Twin» har premiere på NRK1 og i NRKs strømmetjeneste NRK TV til høsten.

«Twin» vekker internasjonal oppmerksomhet allerede før premieren