Last ned Kometkameratene – helt gratis!

Fram til 15. september gir vi deg alle filmene som er laget av Kometkameratene til gratis nedlastning. Kometkameratene er en av NRKs mest populære satsinger for barn og unge, og har vært sendt på TV i to sesonger.

Video nsps_upload_2009_6_30_19_9_30_689.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Klikk på bildet for å se video.

Du kan laste ned Kometkameratene på to måter: Som podkast eller som Bit-Torrent. Begge er gratis, og du får videoen til odel og eie. Men skynd deg! Du kan kun laste ned videoene fram til 15. september.

Podkasten er tilpasset mobiler med video, iPod og små mobile mediespillere, og passer derfor perfekt i reiseveska i sommer, enten med laptopen på hytta eller iPoden på flyturen.

Slik gjør du det

Klikk på lenkene under her, og du vil raskt se episodene presentert på en ny nettside. Høyreklikk på lenkene som er farget blå, og velg "Lagre mål som..." og plasser dem på ønsket sted.

Hvis du har iTunes installert er det bare å klikke "Abonner" og "Last ned alle" når du får opp Kometkameratenes side.

Podkast av Kometkameratene:

Full kvalitet av kameratene:

Ved å laste ned Kometkameratene som Bit-Torrent får du innholdet i full kvalitet tilpasset større skjermer.

Dette får du:

Kometkameratene - ta med på ferie
  • 24 episoder Kometkameratene fra barne-TV på NRK1/NRKSuper!Verdens kuleste romvesener er nysgjerrige på alt menneskene holder på med nede på jorda. Med undring og humor stiller de spørsmål om alt mulig, og det kan du tro det blir moro og forviklinger av!

  • 24 morsomme musikkvideoer! Kometkameratene har laget en sang med musikkvideo til hvert program de har laget. Nå kan du laste ned Kjærlighet, Sintestemmen, Parykk på do, og de andre kule sangene!

Et utenomjordisk godt tilbud

Dette vil vi kalle et utenomjordisk godt tilbud som sommerunderholdning for ungene fordi det er et stort, mobilt innhold som tar veldig liten plass i reisebagasjen. Se det på mobilen mens dere venter på ferga, del en iPod mens dere flyr over kontinenter, eller slå på datamaskinen og la dere underholde i hengekøya. Vi testet innholdet på en liten testgruppe i målgruppen, og tiden stod formelig stille.