Ruud Tveter er ferdig i FFK

Spissen reiser tilbake til Follo.

Alexander Ruud Tveter prøver seg på et skudd
Foto: Vidar Tangerud

– Alexander startet meget bra hos oss og hadde enorm utvikling det første halvåret da han bla debuterte for U21 landslaget. Etter det så har det stoppet opp litt og han har ikke hatt forventet utvikling, sier sportssjef i Fredrikstad, Joacim Jonsson til klubbens hjemmesider.

Sportssjefen legger til at 22-åringen ikke var tiltenkt en startplass i klubben, og at han nå har fått lov til å reise tilbake til Follo, som han kom fra i 2011.

– Vi har kommet til enighet med Alexander at det beste er å komme til en klubb der han blir et klart første valg, fortsetter Jonsson.

FFK hentet i går den estiske spissen Henri Anier på lån fra Viking frem til sommerferien.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kritiserer brannsikkerheten

    Råde kommune får kritikk for dårlig brannsikkerhet i noen av de kommunale boligene i Karlshus, skriver Moss Avis. Det brant i en av boligene i september. Boligene er bygd i 1978 og det er kommet krav om at brannsikkerhetene skal oppgraderes, uten at noe er gjort.

  • Mange kjørte for fort

    Fire bilførere mistet førerkortet da UP holdt laserkontroll i 50-sonen på riksvei 111 på Borgenhaugen i går kveld. En bilfører ble anmeldt, mens tolv fikk forenklede forelegg.