I natt var østfoldingene sinna

Flere personer måtte overnatte i politiets drukkenskapsarrest etter å ha oppført seg dårlig.

Politibil
Foto: Ole Andreas Bø / NRK

Slik oppsummerer politiert natten på Twitter:

04.52: Askim, etter flere meldinger rykket vi ut til adresse hvor en ruset mann utagerte, mann i 40 årene kjent av oss fra tidligere. Overtatt av helse og vi bistår pga. utagerende adferd.

kl. 0347: Mann i 20 årene satt i drukkenskapsarrest etter å ha løst ut brannalarmen på et overnattingssted i Moss. Anm for ordensforstyrrelse

kl. 0259: Mann i 20 årene anm. for ikke å ha etterkmt politiets pålegg om å forlate Fr.stad sentrum, ville ikke dette og hviler ut i arresten

kl. 0252: Mann i 40 årene slått ned i Storgata Moss, påført skade som måtte behandles på legevakta. Ukjent gj.mann, sak opprettet.

kl. 0234: Mann i 30 årene overnatter i arresten etter å ha laget bråk på et arrangement i Rygge. Anm for ordensforstyrrelse.

kl. 0150: Mann i 20 årene innsatt i drukkenskapsarr. anm. for å ha nektet å fjerne seg fra Storgata i Fredrikstad.

kl. 0139: Mann i 20 årene anm. for ordensforstyrrelse etter å ha vært i klammeri med en dørvakt, hviler ut i drukkenskapsarrest. Moss sentrum.

kl. 0006: 2 menn i 30 og 40 årene satt i drukkenskapsarr og anm. for ikke å ha etterkommet politiets pålegg. Involvert i flere tilfeller av ordensforstyrrelser i Sarpsborg sentrum. Kastet stoler på et serveringssted og slåsskamp.

kl. 2213: Mann i 30 årene satt i drukkenskapsarr. ikke etterkommet politiets pålegg om å fjerne seg fra arrang. i Karlshus i Råde.

kl. 2255: Mann i 40 årene anmeldt for kjøring med bil i beruset tilstand, kjørt av veien rv118 ved Missingmyr i Råde