Hopp til innhold

Ulrikke

«Places»

Laster innhold, vennligst vent..

Allerede på barneskolen var Ulrikke sikker på hva hun skulle bli i livet. Hun skulle bli artist! Fra tidlig alder har hun vært aktiv med sang og på teaterscenen, hvor hun har spilt store roller som Pippi Langstrømpe og Sonja i «Reisen til julestjernen».

I nyere tid har hun deltatt i «Idol», «The Voice» og «Beat for Beat», og stått som korist på «Norske Talenter» og «Idol Jr.». Fra 2011 til 2013 var hun også med på Norgesturné med showene «The Show Must Go On II» og «The Thrill Of Michael Jackson».

I 2010 og 2011 ble en ny drøm født! Drømmen om å en dag få være med i Melodi Grand Prix. Hun fikk allerede en smakebit av sirkuset da hun fikk være en del av oppvarmingen under MGPs «Siste-sjanse» i Sarpsborg!

Da hun deltok i Idol ble hun godt kjent med en annen deltager, Tony Alexander Skjevik. De holdt kontakten og skrev noen låter sammen. En dag rundt sommertider i 2016 fikk Tony en beskjed fra Ulrikke om at hun hadde lyst til å melde seg på MGP, men manglet en låt. Etter et par timer i studio ble «Places» til!

«Places»
Tekst og melodi: Tony Alexander Skjevik og Ulrikke Brandstorp

Laster innhold, vennligst vent..