Hopp til innhold

JOWST

«Grab The Moment»

Laster innhold, vennligst vent..

Joakim With Steen er det virkelige navnet bak JOWST. Som femtenåring i Steinkjer fikk han en interesse for punkrock, låtskriving og band. Etter endt musikkprodusent-utdannelse på Noroff, hvor han i ettertid har jobbet som lærer, startet han Red Line Studio hvor han har jobbet som lydtekniker og produsent siden 2011. Men det er først med prosjektet «Making A Hit» og låten «Grab The Moment» at han har fokusert på sin egen musikk og JOWST.

I en lukket Facebookgruppe lot han venner følge, og gi tilbakemeldinger på, hele prosessen med å skrive og produsere Grab The Moment. Målet med å skape egen musikken er å få til noe mer, presse seg selv utenfor komfortsonen. Noe han føler han gjør ved å delta i MGP.

På vokal fikk han med seg Aleksander Walmann. Han har vokst opp i en musikalsk familie og har vært velig opptatt av musikk siden han var veldig ung. Våren 2012 deltok han i The Voice, hvor han nådde finalen.

Siden da har han varmet opp for Sivert Høyem, Thom Hell, Ole Paus og Sondre Lerche. I tillegg til å låne stemmen sin til karakteren Roberto i animasjonsfilmen Rio 2. For tiden jobber han i studio hvor han forbereder nye utgivelser med egen musikk og for andre artister i Norge.

Neste stopp er Kiev. Låten «Grab The Moment» er skrevet av Jonas McDonnell og komponert av Joakim With Steen.

«Grab The Moment»
Tekst:
Jonas McDonnell
Melodi: Joakim With Steen

Joakim With Steen og Aleksander Walmann vant MGP som duoen JOWST.
Laster innhold, vennligst vent..