NRK Meny
Normal

JOWST

«Grab The Moment»

Laster innhold, vennligst vent..

Joakim With Steen er det virkelige navnet bak JOWST. Som femtenåring i Steinkjer fikk han en interesse for punkrock, låtskriving og band. Etter endt musikkprodusent-utdannelse på Noroff, hvor han i ettertid har jobbet som lærer, startet han Red Line Studio hvor han har jobbet som lydtekniker og produsent siden 2011. Men det er først med prosjektet «Making A Hit» og låten «Grab The Moment» at han har fokusert på sin egen musikk og JOWST.

I en lukket Facebookgruppe lot han venner følge, og gi tilbakemeldinger på, hele prosessen med å skrive og produsere Grab The Moment. Målet med å skape egen musikken er å få til noe mer, presse seg selv utenfor komfortsonen. Noe han føler han gjør ved å delta i MGP.

På vokal fikk han med seg Aleksander Walmann. Han har vokst opp i en musikalsk familie og har vært velig opptatt av musikk siden han var veldig ung. Våren 2012 deltok han i The Voice, hvor han nådde finalen.

Siden da har han varmet opp for Sivert Høyem, Thom Hell, Ole Paus og Sondre Lerche. I tillegg til å låne stemmen sin til karakteren Roberto i animasjonsfilmen Rio 2. For tiden jobber han i studio hvor han forbereder nye utgivelser med egen musikk og for andre artister i Norge.

Neste stopp er Kiev. Låten «Grab The Moment» er skrevet av Jonas McDonnell og komponert av Joakim With Steen.

«Grab The Moment»
Tekst:
Jonas McDonnell
Melodi: Joakim With Steen

Joakim With Steen og Aleksander Walmann vant MGP som duoen JOWST.
Laster innhold, vennligst vent..
16
dager
10
timer
12
minutter
27
sekunder
Rundt 200 millioner mennesker er samlet foran TV-skjermen når verdens største musikkshow sendes direkte fra Kiev i Ukraina. 26 land har kvalifisert seg gjennom to semifinaler, og møter forhåndskvalifiserte Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia, Frankrike og vertslandet Ukraina. Norske kommentarer ved Olav Viksmo Slettan.
Laster innhold, vennligst vent..
Laster Twitter-innhold