Hopp til innhold

In Fusion

«Nothing ever knocked us over»

Laster innhold, vennligst vent..

Trioen In Fusion består av Miriam LaBreche (28), Nina Grødahl (26) og Saima-Iren Mian (26).

Miriam er født og oppvokst i Trondheim. Hun er tidligere frontfigur og vokalist i et trøndersk rockeband der hun blant annet turnerte Norge som oppvarming for W.A.S.P (US). Etter fire år med utgivelser og konserter valgte hun å forlate bandet for å satse på solokarriere i 2017. LaBreche ble nylig omtalt i media som en av Norges beste kvinnelige vokalister innen rock.

Nina er også født i Trondheim, men er oppvokst i både Oslo og Trondheim. Hun studerte musikk på The Liverpool Institute For Performing Arts, bedre kjent som Paul McCartney-skolen. Hun har senere produsert 3 musikkvideoer under artistnavnet Nina G. Hun har opptrådt med egenprodusert musikk på Oslo Pride, Nordic Music Video Awards og Rockefeller for å nevne noen få. Nina vant også beste musikkvideo i UK Songwriting contest i desember 2016. I 2016 ble hun også signert av Knirckefritt management og gir ut 3 nye låter i 2017.

Saima er født og oppvokst i Buvika, ei lita bygd utenfor Trondheim, sammen med sin norske mor og pakistanske far. I 2006 dannet hun gruppa Irresistible, sammen med tre venninner fra musikklinja på videregående. De deltok i finalerundene i X-Factor 2010 og delfinalen på Ørlandet i Melodi Grand Prix 2012, med låta «Elevator» featuring Carl Prit. De siste årene har hun opptrådt i Trondheim og omegn og fokusert på låtskriving til seg selv og andre.

Gruppen skal fremføre «Nothing ever knocked us over», som er skrevet av Gustav Euren, Danne Atlerud, Niklas Arn, Ulrik Eurén og Cissi Kallin.

«Nothing ever knocked us over»
Tekst og melodi: Gustav Eurén, Danne Attlerud, Niklas Arn, Karl Eurén og Cissi Kallin

Laster innhold, vennligst vent..