Elisabeth Carew

Elisabeth Carew inntar MGP-manesjen med electro-ispedde R&B-rytmer!

Elisabeth Carew
Foto: Fredrik Arff/Dinamo/NRK

Halvt norske, halvt gambiske Elisabeth Carew (24) debuterte som artist og låtskriver i 2008 med singlen «Destructive», og fulgte opp året etter med låtene «Even if the Rain» og «Thunder».

Sjangermessig ligger Elisabeths musikk tett opp til R&B, og dette gjenspeiler seg også i låta hun deltar med i Melodi Grand Prix:

-Låta mi heter «Rocketfuel» og handler om å følge drømmene sine. Den er skrevet veldig fort, og halve låta er freestylet!

Storebror John Carew er blant dem som kommer til å sitte klistret foran skjermen når delfinalen braker løs i Ørland 8. januar:

- Jeg er veldig glad og stolt over at Elisabeth er med. Ønsker henne kjempemasse lykke til. Jeg kommer til å følge med i spenning, sier John Carew til nrk.no

Gleder seg

Lørenskog-jenta har jobbet aktivt med musikk siden hun var 16 år, og startet karrieren som artist i barnegruppa "Hubba Bubba", sammen med Marit Larsen og Marion Ravn. Debutalbumet er på vei, men først skal Elisabeth R&B-ifisere det norske MGP-publikummet. Det gleder hun seg til:

-Som liten var jeg stor fan av Melodi Grand Prix, siden dabbet interessen litt av. Etter at Mira og Maria gjorde det så bra i den internasjonale finalen i -08, ble jeg dratt inn i MGP igjen. Hele MGP har fått et skikkelig boost, og det er fantastisk å få lov til å være med!

Elisabeth ser fram til å stå på scenen i Ørland, men er mer opptatt av å gi publikum en god musikkopplelse enn å sanke trillebårlass med poenger:

- MGP er først og fremst en låtskriverkonkurranse. Musikken og uttrykket er viktigere for meg enn konkurranseaspektet!

Rocketfuel
Framføres av Elisabeth Carew
Tekst og melodi: Elisabeth Carew og Thomas Eriksen

Elisabeth Carew

Elisabeth Carew slipper snart sitt første album.

Foto: Fredrik Arff/Dinamo/NRK