Hopp til innhold

Strikket Kardashian tar av med julekulerumpe

Kim Kardashian skapte kaos på internett med rumpa si for et par uker siden. Nå har strikkedesignduoen Arne Nerjordet og Carlos Zachrison fra Valdres skapt Knit Kardashian som også tar av på nett.

Arne og Carlos har laget strikkdukke av Kim Kardashian

Designduoen Arne og Carlos har gjort det igjen. Denne gangen får de mye oppmerksomhet med strikkedokka Knit Kardashian.

Foto: Ragnar Hartvig

Arne og Carlos er velkjente her til lands med sine strikkebøker om tøfler og julekuler. Nå har julekuleoppskriftene blitt brukt til å etterligne bakparten på en kjendiskvinne.

– Vi så at Kim Kardashian fikk så mye oppmerksomhet fordi hun viste fram ræva si på internett. Vi synes det er moro å strikke tulleting, derfor ble det denne strikkedokka som viser fram rumpa, sier den ene av de to strikkedesignerne, Arne Nerjordet.

Kim Kardashian

Kimberly Noel «Kim» Kardashian er en amerikansk TV-personlighet, forretningskvinne, modell og skuespiller, blant annet kjent for sin bakende

Foto: MARIO ANZUONI / Reuters

– Aldri opplevd makan

Den amerikanske tv-personligheten Kim Kardashian fikk mye oppmerksomhet for den nakne rumpa si, og det får hun også i strikkeversjon som Arne & Carlos har skapt.

Bare i løpet av noen få timer i ettermiddag er Knit Kardashian blitt delt nesten 1.000 ganger og i kveld nærmer det seg 3.500 likes på Facebook-siden til de to strikkerne.

– Det var da fryktelig til likes og delinger som har tikket inn. Aldri har så mange likt oss. Det er tydelig at den dama er populær både i virkeligheten og som strikkedokke, sier Arne.

Rumpa er ei julekule

Arne og Carlos er blant annet kjent for sine julekuler og har også gitt ut en bok om strikkedokker og tøfler.

Mange har allerede spurt etter oppskrifta på den nyskapte strikkedama.

– Vi har egentlig ingen oppskrift på henne. Hun består av to julekuler og kroppen til strikkedokkene. Også strikket vi et filleheng over baken på henne, sier Arne.

Han tilføyer at dokka måtte ha sprikende fingre for det har Kim Kardashian på det aktuelle bildet.

Arne Nerjordet og Carlos Zachrisson

Arne Nerjordet og Carlos Zachrison fra Etnedal sier de liker å strikke tullete ting, og denne gangen ble det en parodi på Kim Kardashian.

Foto: Erlend Moe / NRK

– Moro å lage henne

– Vi kosa oss stort og hadde det moro da vi laget henne. Det har jo blitt en farsott på internett med folk som parodierer Kim Kardashian og rumpa hennes, humrer Arne.

Blant andre har komiker Else Kåss Furuseth gjort det, og derfor tenkte designduoen at det passet med en slik strikkedokke.

– Vi hadde ikke trodd at interessen kom til å bli så stor, men vi har breaket internettet, slik som orginalen gjorde det samme, humrer Arne.

Flere saker fra Innlandet