NRK Meny
Normal

Savnet funnet i natt

En mann i slutten av 70-årene, som forsvant fra sykehuset i Elverum på lørdag, ble ved ett-tiden i natt funnet i god behold.

 

Den 79 år gamle mannen forsvant fra sykehuset i Elverum ved 17-tiden lørdag. 35 personer fra Røde Kors, politi, politihelikopter og redningshunder deltok i letingen etter mannen. Det ble søkt langs flere vegstrekninger mellom Elverum og Løten der mannen bor.

Litt etter klokka ett natt til søndag ble han funnet sittende ved Skjefstadfossen, åtte kilometer sør for sykehuset i Elverum. Han var i god form og er fraktet tilbake til sykehuset, opplyser politiet i Hedmark.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Helgesen i tenkeboksen

    Miljøminister Vidar Helgesen har ennå ikke avgjort om han vil anke avgjørelsen i Oslo tingrett i går der lisensjakta på ulv utenfor ulvesonen ble midlertidig stoppet. Han vil nå rådføre seg med Regjeringsadvokaten, opplyste han i Stortinget i dag.

  • Ulykke på riksvei 3

    To vogntog var involvert i en trafikkulykke på riksvei 3 i Elverum ved 10.25-tida. Ulykka skal ha skjedd da et vogntog kjørte inn i et annet vogntog, som deretter kjørte i grøfta. Ingen personer ble skadet. Det er redusert fremkommelighet på stedet.

  • Bil i grøfta på glatta

    En bil har kjørt av fylkesveg 30 ved Koppang. Ifølge politiet ble to personer lettere skadet, mens skadeomfanget for en tredje person foreløpig er uavklart. Det er glatt på stedet.