NRK Meny

Kanovelt i Grue

 • Døde etter drukningsulykke

  Mannen som ble funnet livløs etter kanovelten på innsjøen Skasen i Grue fredag ettermiddag, døde nå i kveld av skadene, opplyser pressevakta ved Oslo Universitetssjukehus. Mannen ble fløyet med luftambulanse til OUS, men livet sto ikke til å redde.

 • Tilstand kritisk etter kanovelt

  Tilstanden er kritisk for personen som ble sendt til Ullevål universitetssjukehus etter kanovelten i Grue fredag kveld, opplyser politiet.

 • Sendt til Ullevål etter kanovelt

  Mannen som er skadd etter ein kanovelt på Skasen i Grue er sendt til Oslo universitetssjukehus med luftambulanse. Det sier operasjonsleiar ved politiet i Hedmark, Trond Sulen. Tilstanden blir karakterisert som uavklart.

 • – Alvorleg etter kanovelt

  Det blir gjort livreddande fyrstehjelp på ein av personane som var involvert i kanovelten på innsjøen Skasen i Grue, Finnskog. Det fortel politiet i Hedmark, som karakteriserer situasjonen som alvorleg.

 • To personar i kanovelt

  To personar hamna i vatnet etter ein kanovelt på innsjøen Skasen i Grue fredag ettermiddag. Den eine kom seg i land på eigenhand, den andre er nå funnen og teke hand om av redningspersonell. Det er usikkert kor alvorlege skader denne personen har.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • To turistar redda ut av Rondane

  Ei snøskuterpatrulje frå Norges Røde Kors Hjelpekorps har henta ut to menn frå fjellet som hadde problem med å ta seg ned att på eigehand. Aksjonen starta rundt klokka 18.40 i ettermiddag, og båe skal vera i god form. Mennene vart henta ut frå Eldabu aust for Rondablikk.

 • Gangnes vil tilbake

  Skadeforfulgte Kenneth Gangnes trosser de medisinske rådene, og har bestemt seg for å gjøre et siste comeback i hoppbakken. Det melder NTB. Det er fjerde gang hopperen fra Kolbukameratene kjemper seg tilbake fra korsbåndsskade. Operasjonen i november var vellykket, og totningen ser for seg å være tilbake på ski til høsten.

  Nyoperert Kenneth Gangnes hjemme på Lillehammer
  Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK
 • Kjørte inn i bom ved tunnel

  Flere biler kjørte inn i en bom som gikk ned ved Teigkamptunnelen i Nord- Fron i kveld. Bommen gikk ned etter at en trailer fikk problemer inne i tunnelen. I følge politiet har traileren kommet opp i taket. Vegen er fortsatt stengt og trafikken omdirigeres.