Kanovelt i Grue

 • Døde etter drukningsulykke

  Mannen som ble funnet livløs etter kanovelten på innsjøen Skasen i Grue fredag ettermiddag, døde nå i kveld av skadene, opplyser pressevakta ved Oslo Universitetssjukehus. Mannen ble fløyet med luftambulanse til OUS, men livet sto ikke til å redde.

 • Tilstand kritisk etter kanovelt

  Tilstanden er kritisk for personen som ble sendt til Ullevål universitetssjukehus etter kanovelten i Grue fredag kveld, opplyser politiet.

 • Sendt til Ullevål etter kanovelt

  Mannen som er skadd etter ein kanovelt på Skasen i Grue er sendt til Oslo universitetssjukehus med luftambulanse. Det sier operasjonsleiar ved politiet i Hedmark, Trond Sulen. Tilstanden blir karakterisert som uavklart.

 • – Alvorleg etter kanovelt

  Det blir gjort livreddande fyrstehjelp på ein av personane som var involvert i kanovelten på innsjøen Skasen i Grue, Finnskog. Det fortel politiet i Hedmark, som karakteriserer situasjonen som alvorleg.

 • To personar i kanovelt

  To personar hamna i vatnet etter ein kanovelt på innsjøen Skasen i Grue fredag ettermiddag. Den eine kom seg i land på eigenhand, den andre er nå funnen og teke hand om av redningspersonell. Det er usikkert kor alvorlege skader denne personen har.