Innlogging

Registrering og innlogging

Dersom du registrerer deg og logger inn, kan du legge til favorittprogrammer og fortsette å se programmer der du satte på pause.

Du kan registrere deg og logge deg inn ved å klikke på 'Logg inn' fra toppmenyen eller øverst i høyre hjørne .

Hvordan legge til favorittprogrammer

Dersom du er logget inn og befinner deg på en oversiktsside kan du legge til et favorittprogram ved å klikke på stjernen øverst i høyre hjørne av programbildet. På en programside kan du gjøre det samme ved å klikke på stjernen ved siden av tittelen på programmet.

Varsling

Du kan få varsling når nye episoder blir tilgjengelige. I nettversjonen vil du se disse varslene som en etikett på favorittprogrammet ditt.

Fortsette å se

Dersom du avbryter avspillingen av et program ved å sette på pause, eller om du lukker nettleseren din, vil programmet legge seg i en liste som heter ’Fortsett å se’. Ved å klikke på programmet vil avspillingen fortsette fra det stedet du avbrøt.

Du kan fjerne programmet fra listen ved å klikke på krysset øverst i høyre hjørne.

’Mitt innhold’-siden

De mest aktuelle favorittprogrammene dine og de siste programmene du har avbrutt vil du se på forsiden når du er logget inn. For å se alt innholdet ditt kan du gå inn på siden ’Mitt innhold’.

Historikk

På ’Mitt-innhold’-siden i nettversjonen har du også en historikkliste. Her vises alle programmer du har sett eller påbegynt når du har vært innlogget. Dersom du vil fjerne et program fra listen trykker du på slette-knappen i høyre kant.

Vi jobber med å vise deg hvilke programmer og episoder du tidligere har sett overalt i tjenesten.

VANLIGE SPØRSMÅL

Hva skjer med favorittprogrammene mine når jeg logger ut?

Når du logger ut blir du tatt tilbake til den "vanlige" tv-sida og du vil ikke lenger se favorittene dine eller de programmene du kan fortsette å se der du slapp. Fortvil ikke, de er lagret og dukker opp neste gang du logger inn.

Hvorfor vil dere vite alt dette om meg?

Når du registrerer deg vil vi vite noen ting om deg. NRK er ikke en kommersiell tjeneste, og informasjonen vi ber om ønsker vi kun for å kunne tilby deg en bedre tjeneste.

E-postadresse

E-postadressen din blir brukernavnet ditt, og det er en sikkerhet i å få bekreftet at adressen er din (hvilket vi gjør under registreringsprosessen). Vi trenger den også for å kunne kommunisere med deg.

Vi vil aldri dele e-postadressen din med noen, eller sende deg e-poster du ikke vil ha.

Navn

Vi ønsker å vite navnet ditt for å kunne tiltale deg på en personlig måte. For eksempel står fornavnet ditt i øverste høyre hjørne når du er logget inn, slik at dersom dere er flere som deler en maskin er det lett å se hvem som er logget inn for øyeblikket. Hvis vi vet navnet ditt kan vi kan også tiltale deg med navn i for eksempel e-poster.

Fødselsdato, postnummer, kjønn

Fødselsdato, postnummer og kjønn er valgfritt å fylle ut. NRK benytter denne informasjonen til å analysere hvordan våre tjenester og vårt innhold brukes fra et demografisk perspektiv.

Jeg får ikke logget inn

Dersom du har registrert deg men ikke får logget inn, kan følgende være årsak til problemet:

• Du forsøker å logge inn med feil e-postadresse
• Du bruker ikke riktig passord

Du må logge inn med samme e-postadresse du registrerte deg med.

Om du ikke husker e-postadressen kan du trykke på "Glemt passord" og forsøke de ulike e-postadressene dine. Da får du beskjed om e-postadressen din er registrert eller ikke. Dersom dette ikke fungerer har du sannsynligvis tastet feil e-postadresse da du registrerte deg.

I verste fall kan du opprette en ny brukerkonto med korrekt e-postadresse.

Dersom ingen av disse punktene hjelper deg, kan du kontakte NRKs publikumsservice på info@nrk.no eller telefon 23 04 70 00