Hopp til innhold

Behov for innhold til NRK TV

NRK er på jakt etter det gode innholdet som kan skape begeistring og engasjement i strømmetjenesten NRK TV – både i helga og resten av uka. Vi ser etter originale ideer med god historiefortelling - uavhengig av sjanger.

NRK-flagg
Foto: Simon Skjelvik Brandseth / NRK

Bidragene fra den norske produksjonsbransjen er helt avgjørende for at NRK skal løse oppdraget sitt. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet, når vi nå har som mål å nå fire av fem innbyggere i Norge daglig på våre digitale plattformer.

Den store serien

Vi leter etter den store, definerende og underholdende realityserien som blir allemannseie i NRK TV. Serien følger gjerne en utvikling eller en prosess som skaper forventning til hver nye episode. Den er perfekt for helgen, men kan også nytes på en hverdag.

Husk at reality-begrepet kan romme mye - både når det gjelder sjanger, form og historie.

Serier som utfordrer helgeflatene våre

Vi er stolte av helgesatsingene våre, men vi liker å bli utfordret. Serier i denne kategorien kan gå direkte hvis det er gode grunner til det, men hver episode bør også ha en verdi for publikum i NRK TV etter livesendingen.

De gode historiene som får NRK TV til å skinne

NRK TV skal være et attraktivt valg gjennom hele uka, med underholdende og inspirerende serier for et stort publikum. Vi ønsker oss uovertruffen originalitet, historiefortelling og kvalitet - uavhengig av sjanger.

Bli inspirert av de største suksessene våre, og ha gjerne profilene våre i tankene. Tenk gjerne også på volum og innhold som skaper vaner hos publikum. Det kan være greit å vite at lista ligger ekstremt høyt for tradisjonell «følgedokumentar».

Her finner du skjemaet som skal brukes
Skjema for serieinnspill 2023

Alle innspill vil bli behandlet fortløpende.

Se også: Behov for podkast