NRK Meny
Normal

- Hun var et naturlig midtpunkt

Hanne Ekroll Løvlie (30) ble bisatt fra en fullsatt Tyristrand kirke.

Bisettelse Hanne Ekroll Løvlie

30 år gamle Hanne Ekroll Løvlie ble bisatt fra Tyristrand kirke fredag. Hun var blant ofrene i regjeringskvartalet i Oslo fredag 22.juli.

Foto: Ivar Folkedal / NRK

Bisettelse Hanne Ekroll Løvlie

- Hun hadde et rikt liv, sa sokneprest Elisabeth Osrud i sin minnetale under bisettelsen av Hanne Ekroll Løvlie.

Foto: Ivar Folkedal / NRK

Hanne Ekroll Løvlie (30) ble bisatt fra en fullsatt Tyristrand kirke fredag ettermiddag. Mange fikk ikke plass inne i kirken, men måtte stå på utsiden for å høre minnetalene på høytalere.

Gledet seg til sørlandstur

Hanne Ekroll Løvlie var på jobb i regjeringskvartalet i Oslo da bomben eksploderte der for to uker siden. I sin minnetale trakk Elisabeth Osrud frem at Ekroll Løvlie rakk å ha et svært rikt liv, men selvfølgelig var det altfor tidlig å dø.

– Hun gledet seg nok til å reise til sørlandet i helgen, men ville gjøre seg ferdig på jobb da det uforståelige skjedde, forteller Osrud.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Bisettelse Hanne Ekroll Løvlie

Hanne Ekroll Løvlie (30) ble bisatt fra en fullsatt Tyristrand kirke fredag ettermiddag.

Foto: Ivar Folkedal / NRK

– Et midtpunkt

– Hanne var et naturlig midtpunkt i vennegjengen. Hun var full av humør, hun var aktiv med fjellturer, skogturer og med venninner på sopptur. Hun gledet seg over å stå på ski og snowboard. Hennes store musikkinteresse gjorde at hun hadde billettene klare til Øyafestivalen i sommer, forteller hun videre.

Arbeidsminister Hanne Bjurstrøm deltok i bisettelsen og hadde med seg en hilsen fra regjeringen og statsministeren.

– Det er godt å tenke på at Hanne hadde en god sommer med ferie, bursdagfeiring og fjelltur, sa Bjurstrøm til familien, vennene og den fullsatte kirken.