Normal

Ukas beste (Il Tempo Gigante)

Il Tempo Gigante er fortsatt verdens tøffeste bil. Denne uken ble den hyllet av våre eminente fotofiklere, her ser du bildene.

Se bildene:

(Av hensyn til leserne velger vi ut bildene vi synes er morsomst og mest originale, og endte med å legge 20 av dem i galleriet. Vi ønsker de som ikke nådde helt opp bedre lykke neste gang.)

Juryen endte til slutt med å utrope både Geir Hermansen og Tom Henning Evensen som ukens vinnere, de kan nå velge hver sin DVD fra .

Racerbilen som i dag ble donert til Gerd-Liv Valla, for at hun skal rekke ned til Sør-Afrika før alle mobbeofrene i LO tar hevn. (Karl-Kristian Skreppvin) Foto: Scanpix

AV ANDRE BILDETEKSTER NEVNER VI:

Petter Stordalen, miljøforkjemper og miljøversting, har nok en gang ertet på seg miljøaktivister og andre fattigfolk som ikke har råd til en skikkelig bil. Hans nyeste innkjøp er en IL Tempo Gigante til 4,77 mill kr. Stordalen selv forsvarer investeringen med at bilen har ekstremt store lyskastere, hvilket gjør den til et ubetalelig hjelpemiddel i jakten på fulle røykere som ikke finner veien tilbake til hans hoteller.

Ny oppgave!

NM i fotofikling starter 25. januar. I mellomtiden varmer vi opp med denne oppgaven: Hva foregår her?

Ukas hederspris

I tillegg til bilde- og tekstkonkurransen har vi hver uke en konkurranse for beste innsendte bidrag til Alltid Moro, åpen klasse. Her er alle forslag og formater velkomne: tekst / artikkel / bilde / tips / forslag. Vinneren kan velge en DVD fra en bunke humor-utgivelser vi har fått fra NRK Aktivum, blant annet "Wesensteen" og "Rolv 70".

Denne gang gratulerer vi både Skoganvarre og Brodd, for bidrag til

.

---

Men altså: Ukens beste fra bildekonkurransen finner du her...

Og ikke glem å gå innom .

Lenker