skillePodkastingskille_slutt
Terrorkrigen 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Utenriks > Terrorkrigen Sist oppdatert 09:55
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
NRK Nyheter
Tlf: 23 04 80 00
Faks: 23 04 71 77
nettnyheter­@nrk.no
Adresse: 0340 Oslo

Publikumsservice
Tlf: 815 65 900
info@nrk.no


Nyhetsredaktør:
Rune Nøstvik
Ansvarlig redaktør NRK.no: Are Nundal

Tips NRK Nyheter:
nyheter@nrk.no
Tips alle nyhets­redaksjonene
Tlf: 23 04 80 00

 
Samleside: 11.09.01 - ETT ÅR ETTER
I USA er franske Zacharias Moussaoui dømt til livstid i fengsel for å ha medvirket i terrorangrepet mot USA 11. september 2001.

Den terrordømte Zacarias Moussaoui er verken paranoid eller schizofren slik forsvarerne hans påstår, hevder en rettsmedisiner.

USAs frihet og sikkerhet trues fortsatt av hensynsløse fanatikere. Det sa USAs president George W. Bush i en tv-sendt tale til nasjonen i natt.

Det skyldtes en misforståelse og ikke et kapringsforsøk at et passasjerfly fra American Airlands måtte returnere til Houston like etter at det hadde tatt av fra flyplassen der i kveld

Radikale muslimer i London markerte ettårsdagen for terrorangrepene med vennlig omtale av Osama bin Laden og advarte samtidig USA mot å gå til angrep på Irak.

President George W. Bush gjentok sitt løfte om å vinne krigen mot terrorisme da han æret de drepte fra 11. september i en tale ved Pentagon i Washington DC.

Et minutts stillhet markerte i dag det nøyaktige tidspunktet for terrorkatastrofen i New York som skulle prege en hel verden etter 11. september 2001.

Minnehøytideligheten i Oslo domkirke på ettårsdagen for terrorangrepene mot USA 11. september i fjor, var strengt bevoktet. Ingen slapp inn uten først å ha gjennomgått nøye sikkerhetskontroll.

- 11/9 ville aldri skjedd hvis den amerikanske regjeringen hadde latt være å hjelpe Israel med å ydmyke og ødelegge det palestinske samfunnet, skriver nettavisen Palestine Chronicle som publiseres i USA.

Syklistene i Spania Rundt mintes ofrene etter terrorangrepet mot USA for ett år siden med ett minutts stillhet onsdag.

FLERE SAKER

 
DEBATT
10 SISTE NYHETER
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no