skillePodkastingskille_slutt
Terrorkrigen 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Utenriks > Terrorkrigen Sist oppdatert 09:55
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
NRK Nyheter
Tlf: 23 04 80 00
Faks: 23 04 71 77
nettnyheter­@nrk.no
Adresse: 0340 Oslo

Publikumsservice
Tlf: 815 65 900
info@nrk.no


Nyhetsredaktør:
Rune Nøstvik
Ansvarlig redaktør NRK.no: Are Nundal

Tips NRK Nyheter:
nyheter@nrk.no
Tips alle nyhets­redaksjonene
Tlf: 23 04 80 00

 

Syklister mintes terrorofrene

Syklistene i Spania Rundt mintes ofrene etter terrorangrepet mot USA for ett år siden med ett minutts stillhet onsdag.

Publisert 11.09.2002 14:54.
Alle de 201 rytterne kjørte med svarte sørgebånd på syklene sine, og etter at rytterne hadde hedret ofrene med stillhet, ble den amerikanske nasjonalsangen spilt.

Rytterne fra US Postal, der nordmannen Steffen Kjærgaard stiller som hjelperytter, kjørte foran i feltet de første kilometerne av etappen fra El Ejido til alpinbyen Sierre Nevada. Rytterne skulle kjøre den første skikkelige fjelletappen onsdag.

Senere på dagen onsdag skal andre idrettsmenn og -kvinner følge syklistenes eksempel. Terrorofrene skal minnes på idrettsarenaer rundt om i hele verden onsdag, men det var rytterne i Spania Rundt som var først ute.

Det er også klart at fotballspillere både i England, Spania og Tyskland kommer til å minnes ofrene med ett minutts stillhet før kamstart i de forskjellige landene onsdag kveld, og i England planla spillerne å stille med svarte sørgebånd på draktene sine.

Siste saker:

 
DEBATT
10 SISTE NYHETER
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no