Siste nytt

 • Enige om dopingopprydning

  WADA og Russland er blitt enige om en plan for opprydningen etter dopingskandalen. – Vi er blitt enige om kjøreplanen, og det er helt klart hva vi skal gjøre, sier sportsminister Vitalij Mutko, som ikke vil si noe om detaljene i kjøreplanen.

  Russia IAAF Investigation Vitaly Mutko
  Foto: Ivan Sekretarev / Ap
 • Ødegaard ikke tatt ut A-troppen

  Real Madrid la offisielt ut troppen til kampen mot Cádiz tirsdag kveld. Det har de siste dagene gått rykter om at Martin Ødegaard (16) skulle bli tatt ut i troppen. Nå er det altså klart at han ikke blir det. Cádiz ligger på tredje nivå i spansk fotball, det samme som Castilla, der Ødegaard til vanlig får sine spilleminutter. Det skal spilles dobbeltkamp. Real har fordel av hjemmebane i returen om vel to uker.

  Ødegaard
  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix
 • Real-back Carvajal ute i en måned

  Real Madrid-spiller Dani Carvajal pådro seg en lårskade i seriekampen mot Eibar søndag. 23-åringen må nå belage seg på en måneds tid på sidelinjen. Real opplyste om skaden i en kunngjøring tirsdag. – Carvajal har pådratt seg en skade i venstre lår, skrev klubben. Hovedstadsklubben sliter allerede med flere skader i backrekken. Marcelo, Sergio Ramos og Raphaël Varane er alle skadd.

  FBL-AUS-ESP-ITA-REAL MADRID-AS ROMA-CUP
  Foto: MAL FAIRCLOUGH / Afp

Sendeplan

Kl. Program Kanal