Anne Hjernøe serverer ingefærmargarita til asiatisk mat. Ingefæren går igjen både i drinken og i maten.
Reker og hjerteskell med cashewnøtter, paprika, løk, tørket ananas, brokkolini, kokosmelk og nudler. Anne Hjernøe har kjøpt udon nudler i New Yorks Chinatown.
Mango, appelsinjuice, bringebær, rom og knust is blandes sammen og helles i høye glass. Anne Hjernøe serverer mango daiquiri til asiatisk mat.
Krabber som akkurat har skiftet skall har mykt skall og kan spises hele. Anne Hjernøe har kjøpt dem i New Yorks Chinatown. De kan kjøpes frosne i asiatiske butikker her hjemme. Friterte softshell crabs serveres med rekechips og sprø salat.
Anne Hjernøe lager mat med asiatiske ingredienser. Salat med asiatisk pære, kokosflak og koriander skal serveres til softshell crabs.
En liten kake på pinne, kan den kalles slikkepinnekake eller kjærlighetkake? I USA kalles de cake pops. Anne Hjernøe kaller dem popcakes. I alle fall er de lekre munnfuller med kake servert på pinne.
Fudge med peanøttsmør, sjokolade og appelsin. Du pynter dem så mye du vil.
En dipp laget av kokt blomkål. Bruk gjerne den blomkålen som ble litt for godt kokt. Anne Hjernøe har små poteter som hun spiser til.