Ingefærmargarita Anne Hjernøe serverer ingefærmargarita til asiatisk mat. Ingefæren går igjen både i drinken og i maten.
Nudler med reker og skjell Reker og hjerteskell med cashewnøtter, paprika, løk, tørket ananas, brokkolini, kokosmelk og nudler. Anne Hjernøe har kjøpt udon nudler i New Yorks Chinatown.
Mango daiquiri Mango, appelsinjuice, bringebær, rom og knust is blandes sammen og helles i høye glass. Anne Hjernøe serverer mango daiquiri til asiatisk mat.
Softshell crabs Krabber som akkurat har skiftet skall har mykt skall og kan spises hele. Anne Hjernøe har kjøpt dem i New Yorks Chinatown. De kan kjøpes frosne i asiatiske butikker her hjemme. Friterte softshell crabs serveres med rekechips og sprø salat.
Sprø salat med asiatisk pære Anne Hjernøe lager mat med asiatiske ingredienser. Salat med asiatisk pære, kokosflak og koriander skal serveres til softshell crabs.
Popcakes eller cake pops En liten kake på pinne, kan den kalles slikkepinnekake eller kjærlighetkake? I USA kalles de cake pops. Anne Hjernøe kaller dem popcakes. I alle fall er de lekre munnfuller med kake servert på pinne.
Blomkåldipp En dipp laget av kokt blomkål. Bruk gjerne det blomkålet som ble litt for godt kokt. Anne Hjernøe har små poteter som hun spiser til.
Fersk fiken med skinke og mozzarella Salat med parmaskinke, ferske fiken, mozzarella og reddikspirer.