Softshell crabs med salat og rekechips

Friterte softshell crabs med salat og rekechips.

Foto: Fra TV-serien Anne lager mat i New York / DR

Softshell crabs

Krabber som akkurat har skiftet skall har mykt skall og kan spises hele. Anne Hjernøe har kjøpt dem i New Yorks Chinatown. De kan kjøpes frosne i asiatiske butikker her hjemme. Friterte softshell crabs serveres med rekechips og sprø salat.

Slik gjør du

Krabbene renses godt. Vend dem i sammenpisket egg og så i mel blandet med salt.

Krabbene friteres i olje til de blir helt røde, gylne og sprø.

Legg dem til å dryppe av på kjøkkenpapir og server dem med sprø salat, søt chilisaus og rekechips fritert i varm olje.

Tips

Oppskrift:

Flere oppskrifter: Anne lager mat i New York

Se også: Oppskrifter fra Mat med Anne

Kilde: Anne Hjernøe i TV-serien Anne lager mat i New York/DR