skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

-Vår beste kamp under Hareide

John Arne Riise takket publikum ved å kaste trøya opp på Ullevaals tribune onsdag kveld.

Publisert 14.10.2004 08:30.
Publikum var fantastisk. Vi hadde dem på vår side gjennom hele kampen. Planen var å gi dem en tidlig scoring. Det greide vi også, sa en glad John Arne Riise etter 3-0 over Slovenia onsdag kveld.

Dette var vår beste kamp under Åge Hareide. Selv har jeg ikke spilt bedre siden 2-2-kampen mot Danmark for noen år siden, fortsatte Riise, som nesten ikke merket det harde kjøret. Med den fantastiske publikumsstøtten gikk det så utrolig lett, sa Riise, som mente VM-gruppen igjen er helt åpent etter seks norske poeng i løpet av fem dager.

Var litt tungt

Jeg innrømmer det var litt tungt etter kampene mot Italia og Hviterussland, men nå er vi der oppe igjen. Veien til et sluttspill er lang. Målet er likevel å kjempe med Italia om gruppeseieren, sa Riise, som berømmet laginnsatsen. Likevel vil jeg berømme midtbanen litt ekstra. Den løp Slovenia i senk, sa Liverpool-proffen, som syntes det gror godt i norsk fotball. Jan Gunnar Solli jobbet som en hest. Han blir bare bedre og bedre for hver landskamp, sa Riise.

Han storkoste seg med Nye Norge den fine kvelden på Ullevaal. (©NTB)

John Arne Riise spilte en god kamp mot Slovenia i går. (Foto:Scanpix)


Siste saker:
Siste saker:

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no