skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Riise fornøyd med å være potet

John Arne Riise mener det bare er bra at han ikke er
fastspikret til kun å spille i en posisjon på banen.

Publisert 09.09.2005 10:13. Oppdatert 09.09.2005 10:14.
Foran VM-kvaliken mot Skottland onsdag var det en stund usikkert om Riise kom til å spille på venstreback, venstrekant eller til og med sentralt på midten. I Liverpool har ålesunderen vært brukt mye både som back og venstreving. Helt greit, synes Riise selv.

De fleste spillere har en fast posisjon de spiller i. Slik er det ikke med meg. Men jeg vil heller kunne brukes i to eller tre posisjoner enn i kun en, sier Riise til NTB. Han mener dette er bra både for Norge og Liverpool. Jeg tror det er bra både for Rafael Benitez (Liverpool-manager) og Åge Hareide at jeg kan brukes flere steder. Det gir dem flere muligheter ved skader og karantener, og dessuten taktisk, sier Riise.

Spurs neste

Ålesunderen har en lang uke med landslaget bak seg. Han var med til Slovenia og oppturen der, en kamp han måtte stå over på grunn av gule kort. I nedturen mot Skottland onsdag var han tilbake igjen, og lørdag er det tøff bortekamp mot Tottenham på White Hart Lane. Om Riise spiller fra start, er usikkert. Liverpool har hentet flere nye spillere, og Riise har vært inn og ut av laget. Zenden, Kewell og Warnock er blant konkurrentene. Men Riise presiserer at han føler at han har tillit hos Benitez. Med så mange kamper vi spiller, er det naturlig med rotasjon i laget. Det kommer vi til å se mye av denne sesongen, sier Riise.

Liverpool har bare spilt to seriekamper så langt og står med en seier og en uavgjort. Riise tror Liverpool står bedre rustet denne sesongen enn forrige, og at laget derfor kan ta opp kampen med lag som Chelsea, Arsenal og Manchester United. Vi er et enda bedre lag denne sesongen. Men vi har fortsatt en del å lære, sier Riise.

Kan forsvare

Sesongen er allerede godt i gang, og tirsdag venter spanske Betis borte i det som er første kamp i mesterligaens gruppespill. De andre lagene i Liverpools gruppe er Chelsea og Anderlecht. Riise tror Liverpool har sjansen til å forsvare forrige sesongs gedigne mesterligaopptur, der det ble finaleseier mot Milan. Men som han helt riktig poengterer: Liverpool er tittel-forsvarer. Alle vil ta oss nå. Konkurransen er tøff fra lag som Chelsea, Real Madrid og Barcelona. Etter harde borte-møter med Tottenham og Betis, kommer Manchester United til Anfield søndagen etter.

Oppdragene stør i kø for ålesunderen. (©NTB)

Oppdragene står i kø for John Arne Riise fremover, og kanskje får han også anledning til å juble for en scoring?
(Foto:AP/Scanpix)


Siste saker:

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no